Предавания
Игрите на ума

Игрите на ума

„Игрите на ума“ е предаването на ДАРИК радио за предизвикателствата на деня, даващи отражение върху човека по пътя на неговото личностно развитие и творческо разгръщане. 

Всеки вторник, между 19:00 и 21:00 часа ви срещаме с водещи експерти в областта на психичното и сексологичното здраве, с артисти и с обикновени хора. Във всяко предаване методично и задълбочено изследваме теми, които са от значение за хармоничното функциониране и устойчиво развитие на обществото. 

Водещи на предаването са режисьорът Кристина Беломорска и д-р Иван Кацаров – лекар, психотерапевт и психологически антрополог.

„Игрите на ума“ започват с рубриката „От първо лице“ – гостите в студиото споделят своята лична история. Ще чуете разкази, които вдъхновяват, изцеляват, окуражават, освобождават, разширяват, разместват пластове, разбиват стигми, рушат граници, разкриват нови хоризонти, разсмиват, разплакват, удивляват, вълнуват и променят живота ни...

В „Говори експертът“ – вземаме повод от споделеното, като даваме контекст чрез анкета с наши слушатели и навлизаме по-дълбоко в проблематиката.

В „Особен поглед“ д-р Кацаров заедно със своите гости анализират значимите събития, които вълнуват деня и човека. Рубриката дава възможност свободно да се поставят темите и през разговора в студиото да провокират слушателя. 

За финал в „Чакащи артисти“ режисьорът Кристина Беломорска пита за големите събития и големите проблеми в българския културен живот; за провалите и големите мечти, пред които всички артисти са изправени в опит да изследват човека и така поне малко да го разберем, за да го обикнем повече...

Слушайте „Игрите на ума“ всеки вторник от 19:00 до 21:00 часа, или бъдете наш гост със своята история „от първо лице“!

Слушайте

Виж още

Най-ново

Обявиха колко ще е основната месечна заплата на Румен Спецов

преди 13 мин

ВКС отново отмени 4-годишната присъда за изнудване на Марешки

преди 20 мин

Твърдица посреща участниците в празника на балканските градове

преди 38 мин

Славов проведе среща с ДПС и ДБ-ПП

преди 38 мин

Незабравим празник на СУ „Св. Паисий Хилендарски“ - Скалица

преди 42 мин

Димитров настоя за фирмите, работещи по „Модър-Царевец“,  „Хаджи Димитър“ , „Царевец“ и Южния обходен колектор, да ускорят работа

преди 45 мин
Всички

От мрежата

Bet365