Предавания
В тренда

В тренда

Освен репортажите и воденето на предавания в радиоефира, познатото лице на Дарик Тодор Пантилеев поема още една роля. Darik.bg стартира нов подкаст, а човекът зад него е именно Пантилеев. С усмивка и чар всяка седмица той ще запознава аудиторията с интересни хора, изпълнени с вълнуващи идеи и с поглед към по-доброто бъдеще.

„Идеята за създаването на подкаста дойде от първото ми самостоятелно предаване, което водих в радиото. След него колегите от сайта ни darik.bg ме попитаха дали имам желанието да водя такъв формат. Аз веднага се съгласих, подготвих концепцията и вече се случва тази моя, може би мечта”, сподели в ефира на Дарик тази сутрин водещият на подкаста „В тренда” Тодор Пантилеев.

Първоначалната идея е подкастът да започне през есента. „На мен ми се искаше първият епизод да излезе още лятото, защото тогава имаме повече възможности да разработваме идеите си. И ето, премиерата на първия епизод предстои. Мога да издам, че в него ще участва психологът Калин Гайтанджиев, който е работил в затвора, а сега е семеен терапевт. С него обсъдихме основните проблеми с насилието през последно време”, допълва Пантилеев и обеща още много интересни гости, които да представи на аудиторията. По думите му историите на участниците в подкаста ще бъдат интересни както за големи, така и за по-малки.

Според него форматът дава много възможности, защото водещият не е ограничен във времето и може да засегне повече теми. Тодор Пантилеев обясни, че емоцията при реализирането на епизодите е същата като воденето на предаване в радиото, разликата е излъчването в интернет.

„Избрах името „В тренда”, защото искам хората, които ми гостуват да се интересни и не толкова известни, както и да можем да обсъждаме актуални и популярни теми”, каза още водещият.

Слушайте

Виж още

Най-ново

ДПС номинира Елена Йончева за евродепутат

преди 29 мин

Борисов с условие пред ПП-ДБ: “Да спрат да преиначават” или служебните правителства ще управляват дълго

22.04.2024

Обзорните новини на Дарик на 22-и април 2024 г.

22.04.2024

Председателят на сдружението „Православен зов” Атанас Орачев пред Дарик: Изборът на сливенски митрополит е изключително важен

22.04.2024

Облекчения за работещите в туризма искат от бранша

22.04.2024

Смениха директора на Агенцията за държавна финансова инспекция

22.04.2024
Всички

От мрежата