Предавания
В тренда

В тренда

Освен репортажите и воденето на предавания в радиоефира, познатото лице на Дарик Тодор Пантилеев поема още една роля. Darik.bg стартира нов подкаст, а човекът зад него е именно Пантилеев. С усмивка и чар всяка седмица той ще запознава аудиторията с интересни хора, изпълнени с вълнуващи идеи и с поглед към по-доброто бъдеще.

„Идеята за създаването на подкаста дойде от първото ми самостоятелно предаване, което водих в радиото. След него колегите от сайта ни darik.bg ме попитаха дали имам желанието да водя такъв формат. Аз веднага се съгласих, подготвих концепцията и вече се случва тази моя, може би мечта”, сподели в ефира на Дарик тази сутрин водещият на подкаста „В тренда” Тодор Пантилеев.

Първоначалната идея е подкастът да започне през есента. „На мен ми се искаше първият епизод да излезе още лятото, защото тогава имаме повече възможности да разработваме идеите си. И ето, премиерата на първия епизод предстои. Мога да издам, че в него ще участва психологът Калин Гайтанджиев, който е работил в затвора, а сега е семеен терапевт. С него обсъдихме основните проблеми с насилието през последно време”, допълва Пантилеев и обеща още много интересни гости, които да представи на аудиторията. По думите му историите на участниците в подкаста ще бъдат интересни както за големи, така и за по-малки.

Според него форматът дава много възможности, защото водещият не е ограничен във времето и може да засегне повече теми. Тодор Пантилеев обясни, че емоцията при реализирането на епизодите е същата като воденето на предаване в радиото, разликата е излъчването в интернет.

„Избрах името „В тренда”, защото искам хората, които ми гостуват да се интересни и не толкова известни, както и да можем да обсъждаме актуални и популярни теми”, каза още водещият.

Слушайте

Виж още

Най-ново

Здравка Евтимова: Книгите са първата стъпка и спътник на човека към доброто

преди 6 мин

В Русе се проведе протест за чист въздух

преди 13 мин

Ангел Русев с рекорд и медал на Европейската купа в Олимпия, Дениз Данев – седми

преди 17 мин

Уникален скитски скиптър на 2500 години откриха археолозите в Солницата край Провадия

преди 2 часа

Бетоновоз се обърна на кръстовище във Варна

преди 2 часа

Иван Иванов: Спортът има силата да вдъхновява

преди 2 часа
Всички

От мрежата