Най-добрите лекари
в София 2024

Проект на Дарик радио и darik.bg

Допитването се провежда в периода 7 април - 20 юни 2024 г.

Гласувай

УВАЖАЕМИ ЛЕКАРИ,

От името на “Дарик радио” имаме удоволствието да Ви поканим да участвате в допитването “НАЙ-ДОБРИТЕ ЛЕКАРИ В СОФИЯ”.

Целта на допитването е да излъчи най-добрите лекари специалисти в различните области на медицината, като оценката се дава само от колеги, работещи в същата специалност. В тази анкета имат право да участват само лекари със специалност.

Това допитване, което вече сме реализирали в България с помощ на лекарите в София, се провежда редовна в САЩ и в други страни, защото методологията му дава възможност за информиран избор от страна на пациентите, за по-лесно ориентиране, създава доверие. И също толкова важно — е начин да представим в медията изключителните постижения и успехи на българските лекари.

Този тип анкета, създадена по модел на проучването Best Doctors, съчетава масовост и експертност — резултатите се базират на достатъчно многобройни мнения, а в същото време това са мнения именно на специалистите в съответната област. Това прави резултатите меродавни, надеждни и полезни.

Тазгодишното издание на допитването у нас се провежда сред специалистите в големите и основни болници в София. Резултатите ще бъдат огласени пред медиите.

Специалностите, които участват в тази вълна, ще видите по-долу.

Вярваме, че Вашето участие в допитването Ви прави част от възможността за развитие на здравеопазването у нас и за осигуряване на по-качествена услуга за обществото ни.

Ще Ви бъдем благодарни, ако отделите от своето време, за да отговорите на нашите въпроси. Анкетата отнема до 4 минути. Участието Ви е доброволно и анонимността на Вашите отговори е гарантирана. Данните от отговорите Ви ще бъдат използвани само в статистически обобщен вид. Допитването се провежда в периода 7 април - 20 юни 2024 година.

Моля, попълнете анкетата не по-късно от 20 юни 2024 година. Всички полета са задължителни. Ще получите e-mail за потвърждение на Вашия глас. Благодарим предварително за Вашата отзивчивост.

За да се регистрирате, моля въведете вашия имейл:

Моля, отбележете коя е Вашата специалност

Моля, посочете в коя болница работите
Ако се наложи Ваш близък роднина или приятел със здравословен проблем във Вашата специалност да бъде диагностициран/лекуван в София и поради някаква причина Вие не можете да помогнете, кои лекари-специалисти бихте препоръчали в София?

Бихте ли посочили името на някой ваш МЛАД КОЛЕГА в София със същата като Вашата специалност, който считате, че притежава голям талант и високи професионални знания и умения в областта.