Контакти

„Дарик Диджитъл" АД
София
Бул. Ситняково 23

Главен редактор, darik.bg: Ралица Гълъбова, r.galabova@darik.bg

Главен редактор, Darik Radio: Людмил Кърджилов, l.kardzhilov@darik.bg

Мейл за връзка с редакцията: web@darik.bg 

Отдел Продажби: Кремена Енчева - kremena@dgtl.bg 

Съвет за електронни медии:
Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69
Тел: 02/ 9708810
Факс: 02/ 9733769
E-mail: office@cem.bg
Страница в интернет: www.cem.bg

“Дарик Диджитъл“ АД е основана през 2019 г. и е фокусирана над създаването на свои и развиването на партньорски „social-first” медии от нова генерация, използващи иновативни и качествени подходи в достигането на аудитории онлайн. „Дарик Диджитъл“ разполага с разнообразно портфолио. 

В него влизат новинарският уебсайт darik.bg, който предлага актуални новини, публицистика, анализи и коментари, както и автентично съдържание от аудио и видео ефира на Дарик радио, превърнало се в емблематична и разпознаваема марка на българския медиен пазар.

Спортният сайт dsport.bg е създаден от екипа на Томислав Русев и в него работят както утвърдени журналисти, така и такива от „младата“ генерация. За кратък период от време се нареди сред водещите спортни сайтове и спечели доверието на читателите като достоверен източник на информация. Журналистите в dsport имат свободата да изразяват мнението и позицията си, като отстояват принципите си и съобщават винаги достоверна информация.

Darik Business Review пречупва финансовите и бизнес новини през джоба на потребителя, представяйки на разбираем език сложните термини и понятия. Бизнес медията синтезира за читателите си най-важната информация от банковия, имотния, застрахователния и инвеститорския сектор, както и от криптопазара. Акцентът на екипа й пада и върху иновации, стартъпи, образование, туризъм и здраве.

Сайтът „9 месеца“ е първата специализирана медия за бъдещи и настоящи родители в България. Създадена е през 1996 г. в сътрудничество с лекари, експерти и специализирани екипи от водещи АГ болници. Богатият опит на екипа на „9 месеца“ превърна медията в достоверен източник на информация и висококачествено съдържание, разработено съвместно с експерти, което има за цел да бъде в помощ на родителите. Тя реализира редица успешни социални кампании и си партнира с представители на детския бранш не само от българската индустрия, но и на световно ниво.

Idei.bg е водещ сайт за съвети за дома, декорирането и обзавеждането му. Онлайн изданието предлага стотици полезни, вдъхновяващи и информативни статии с лесни и практични решения за ежедневието, за “направи си сам” проекти, показва най-новите тенденции в сферата на дизайна, помага на всеки да създаде дома, за който винаги е мечтал. Събира и показва примери от архитекти и интериорни дизайнери, които комбинират различни материали и текстури, разглежда спиращи дъха домове от цял свят, които съчетават естетика и функционалност, показва как да пресъздадете най-доброто във вашето жилище. Всеки ден статиите на idei.bg достигат до над 560 000 души - последователи във Facebook и до над 57 000 последователи в Instagram.

Най-ново

Обзорните новини на Дарик на 21-и април 2024 г.

21.04.2024

Зеленски: Времето между политическите решения и укрепването на нашите войници трябва да е възможно най-кратко

21.04.2024

КПС Варна победи Комодор във варненското дерби

21.04.2024

Върховният лидер на Иран аятолах Али Хаменей благодари на армията си за нападението срещу Израел

21.04.2024

P.I.F и новата „Приказка“: Разговор с Иван Велков

21.04.2024

„Виртуални тела 2.0“: Разговор с Росен Михайлов

21.04.2024
Всички

От мрежата