Овен

Започнете седмицата с печелене на пари, когато в понеделник Меркурий в Дева прави тригон с Юпитер в Телец. Този аспект може да ви помогне да сключвате сделки и да представяте идеи, които водят до паричен успех. Това е добър момент да работите върху ценностите си, да печелите пари и да мислите нестандартно.

Вътрешният ви огън ще се разгори, когато пълнолунието е във вашия знак в петък. Това е чудесен ден да преоткриете себе си и да опитате нови неща. Вижте какво е работило досега и какво трябва да направите, за да промените посоката, така че да сте на правилния път.

Продължавайте да мислите за личните си ценности, когато Меркурий прави тригон с Уран в Телец в събота. Този аспект може да доведе до много душевни търсения, тъй като ще научите повече за себе си и навиците си, за да видите в какво наистина вярвате. Успех!

Телец

Чудесен момент за започване на нови проекти е, когато в понеделник Меркурий в Дева прави тригон с Юпитер във вашия знак. Тъй като се подготвяме за октомври, това е идеалното време да представите нови идеи, да се запознаете и да следвате визията си по нови пътища. Това може да е началото на нещо ново.

Краят на месеца може да ви се стори малко претоварен, особено по време на пълнолунието в Овен и зоната на подсъзнанието ви в петък. Може да се наложи да намерите малко уединение, докато се лекувате от хаоса. Приемете нещата, които не можете да промените, и се съсредоточете върху мечтите си, а не върху разрухата си.

Завършете септември с независима нотка, когато в събота Меркурий прави тригон с Уран във вашия знак. Готови сте да вървите по свой собствен път и да правите това, което искате. Прегърнете своята уникалност чрез творчески проекти и вижте света с нови очи. Забавлявайте се!

Близнаци

След седмици на семейни разправии сте готови да разчистите въздуха, когато в понеделник Меркурий в Дева прави тригон с Юпитер в Телец. Това е чудесно време да седнете и да разрешите всички проблеми, които все още ви причиняват болка, особено от детството, за да можете да продължите напред. Позволете на раните да заздравеят.

За щастие тази седмица е благоприятна за социалния ви живот по време на пълнолунието в Овен в петък. С Луната във вашата социална зона сте готови да общувате с приятели и да се наслаждавате на сезона с весели есенни дейности. Желанията, които сте си поставили през пролетта, може да се сбъднат, така че очаквайте неочакваното.

Завършете септември, като поставите някои граници, когато Меркурий прави тригон с Уран в Телец в събота. Макар че може да споделяте пространство с някого, все още имате нужда от лично пространство. Говорете за това с разбиране и практично и ще получите пространството, от което се нуждаете.

Рак

Готови сте да установите важни контакти, затова завършете септември със социална работа в мрежа, когато Меркурий в Дева се съединява с Юпитер в Телец в понеделник. Социалният ви живот процъфтява. Наслаждавайте се!

Целите, за които работите усилено от пролетта, са на една ръка разстояние по време на пълнолунието в Овен и зоната на кариерата ви в петък. Това е идеалното време за постижения. Поемете юздите, излезте в светлината на прожекторите и заемете лидерска позиция.

Все пак не забравяйте да се изказвате за каузи, в които вярвате, когато Меркурий прави тригон с Уран в Телец в събота. Това е добър ден да се запознаете с важни хуманитарни проблеми и как можете да привлечете вниманието на общността си към тях. Обмислете начини да направите света си по-добро място. 

Лъв

Започнете седмицата, като направите няколко сделки, когато Меркурий в Дева се съедини с Юпитер в Телец в понеделник. Изтъкнете името си, като говорите за себе си и показвате най-доброто от себе си. Можете да си създадете чудесна репутация, която ще ви отвори врати.

Завършете септември с авантюристична нотка по време на пълнолунието в Овен и зоната ви на разширение в петък. Готови сте да се справите с нови предизвикателства и да се забавлявате, като го правите. Смело отидете там, където никой не е ходил преди, като направите скок на вярата, за да изпитате нещо ново.

Особено ако се опитвате да стартирате бизнес и да изложите името си, когато Меркурий прави тригон с Уран в Телец в събота. Това е чудесно време за развиване на важни взаимоотношения, инвестирате в реклама и създавате визитни картички, за да започнете успешно самостоятелна дейност.

Дева

Започнете седмицата, като се задълбочите в определени теми, когато Меркурий във вашия знак се съедини с Юпитер в Телец в понеделник. Задаването на правилните въпроси може да доведе до важни открития. Не се страхувайте да мислите нестандартно и да изследвате по-малко изминатия път.

Завършете септември със страстна нотка по време на пълнолунието в Овен и вашата зона на интимност в петък. Това е чудесно време да изразите смело желанията си. Не се страхувайте да укрепвате връзките и да преобразявате живота си, като погледнете какво трябва да промените. Време е да предприемете действия!

Прекарайте събота в независими проучвания, когато Меркурий прави тригон с Уран в Телец, защото сте повече от готови да изследвате нови неща и да научите повече за света. Това е идеалното време за самостоятелно проучване или за планиране на пътуване.

Везни

Споделянето е грижа, когато Меркурий в Дева прави тригон с Юпитер в Телец в понеделник. Ако искате да допуснете някого до сърцето си, ще трябва да бъдете малко по-уязвими. Споделете дълбоките си тайни с някого, на когото имате доверие, за да създадете връзка на по-дълбоко ниво. Само не раздавайте всичко.

Тази интимност може да ви помогне да изведете отношенията на следващо ниво по време на пълнолунието в Овен и зоната на партньорството ви в петък. Това е чудесно време да сложите край на конфликтите и да преминете към нещо по-добро. Границата между любовта и омразата е много тънка точно сега. Използвайте я във ваша полза.

Завършете септември, като излекувате вътрешните си рани и преобразите живота си, когато в събота Меркурий прави тригон с Уран в Телец. Този аспект може да ви помогне да превърнете слабостите си в силни страни. Вървете по свой път и се научете да стоите на собствените си крака.

Скорпион

Това е добър момент да влезете в приложенията за запознанства, тъй като навлизаме в есента, а Меркурий в Дева прави тригон с Юпитер в Телец в понеделник. Независимо дали търсите в мрежата партньор за любов или творческа дейност, идеалният човек може да е само на една ръка разстояние.

Ако сте пренебрегвали навиците и рутината, които сте си поставили през пролетта, сте готови да се върнете към тях по време на пълнолунието в Овен и зоната на здравето в петък. Тази луна може да ви даде прилив на продуктивност, от който се нуждаете, за да се върнете на правилния път и да постигнете целите си.

Особено като се има предвид, че може да получите помощ от приятелите си, когато Меркурий се съедини с Уран в Телец в събота. Това е чудесно време да разгледате сделки и да подпишете договори. Не забравяйте да прочетете дребния шрифт, за да сте сигурни, че постъпвате правилно.

Стрелец

Завършвате септември продуктивно, когато в понеделник Меркурий в Дева прави тригон с Юпитер в Телец. Това е добър ден за създаване на контакти и поддържане на професионална атмосфера. Колегите ще ви помогнат, ако ги помолите. Това може да ви бъде от полза в дългосрочен план.

Началото на есента може да донесе допълнителна топлина по време на пълнолунието в Овен и вашата зона на удоволствията в петък. Това е чудесно време да изследвате това, което ви носи удоволствие, с енергия и ентусиазъм. Възползвайте се от тази възможност, за да довършите творчески проекти, да се забавлявате и да откриете накъде да поемете.

Застъпвайте се за себе си, когато Меркурий прави тригон с Уран в Телец в събота, особено ако искате да поемете ръководството на важни проекти. Придържайте се към целите си и скоро ще започнете да виждате наградите.

Козирог

Започнете седмицата си с приключение, когато в понеделник Меркурий в Дева се съединява с Юпитер в Телец. Това е чудесен ден да опитате нови неща, да експериментирате с творчески идеи и просто да се забавлявате. Никога не се знае докъде може да доведе това.

Завършете септември, като се погрижите за вътрешното си дете по време на пълнолунието в Овен и домашната ви зона в петък. Това е добър ден да приемете нещата, които сте обичали, когато сте били по-млади, и да си спомните за корените си. Макар че може би ще поемете ролята на глава на семейството, не забравяйте да се грижите и за себе си.

Започнете да планирате есенното си пътуване, когато в събота Меркурий прави тригон с Уран в Телец. Готови сте да научите повече за света и неговите чудеса, така че това е подходящ момент за самостоятелно пътуване. Образованието също може да бъде забавно и вълнуващо. Късмет!

Водолей

Започвате седмицата с уязвима нотка, когато в понеделник Меркурий в Дева прави тригон с Юпитер в Телец. Това е чудесен ден да се сближите с любимите си хора, за да създадете по-щастлив дом за себе си. Думите могат да създадат силни връзки и дълбоки взаимоотношения, така че говорете от сърце.

Завършете септември, като предприемете кратко пътуване, за да прочистите главата си по време на пълнолунието в Овен и зоната на общуване в петък. Ще трябва да излезете сами, за да разберете нещата. Предприемете пътуване през уикенда, за да помислите за живота от нова гледна точка.

Продължете да мислите за това какво искате в живот си, когато Меркурий се трие с Уран в Телец в събота. Готови сте да преобразите житейската си ситуация към по-добро. Независимо дали се изнасяте, каните някого да се премести или поставяте граници, време е да отвоювате своето пространство.

Риби

След дългия период на ретроградност сте повече от готови да сключите важни договори, когато в понеделник Меркурий в Дева прави тригон с Юпитер в Телец. Възползвайте се от този аспект, за да сключите сделките и да постигнете споразумение, от което всички страни да са доволни.

С наближаването на края на септември подходящият момент за преоценка на ценностите ви и всички промени от пролетта е по време на пълнолунието в Овен и вашата ценностна зона в петък. Луната ви насърчава да видите кои инвестиции и рискове са се оказали успешни и върху кои все още ще трябва да работите.

Не се страхувайте да проявявате творчество и да мислите нестандартно, когато в събота Меркурий прави тригон с Уран в Телец. Когато преговаряте за договори, искате партньорство, от което да сте доволни. Не приемайте първото предложение, което се появи. Бъдете иновативни. Това ще ви послужи добре.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм