ъZраждане агресира в парламента и се опитва да налага цензура в 21 век. Липсата на възпитание и простотията взимат връх.

Някой “бял хакер” е хакнал страницата във Фейсбук на обединителя на нацията (и на съпругата му) и яростно пише срещу формирането на редовно правителство. За малко да си помисля, че президентът всъщност иска да има още свои служебни правителства… и да няма редовен бюджет…"

Счупени очила, одрана буза, “меки китки”, “предатели”. Депутатите почти се сбиха в парламента (видео и снимки)

Това написа в профила си във Фейсбук Лена Бориславова.

"В прокуратурата работят като бесни - за 3 седмици свършиха повече работа, отколкото за 3 години. Обявена е война на парламента.

Трябва да има съдебна реформа. Време е. Не бива да вярваме, че сегашната война на Гешев с политически партии и свързани с тях престъпни групи е дългосрочното решение. Защото те могат да се разберат всеки момент или да си намерят заместител, а ние пак ще трябва да сме по площадите или на избори. Докато в това време … въZрожденските сили и радините вълнения ще продължават да стресират срещу демокрацията", се казва още в поста на Бориславова.

Радев: Не очаквам целувката между Борисов и Петков да роди нещо друго, освен отвращение

"Пиша това, осъзнавайки, че във втория мандат търсим подкрепа за кабинета именно от ГЕРБ, но! поне за момента в този парламент след тези изборни резултати друго мнозинство за съдебна реформа няма. След нови избори едва ли ще изглежда по-добре.

Необходимо е редовно правителство, което да се опита да реши проблемите на страната", авършва Лена Бориславова.

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм