Учителка в предучилищна възраст от Масачузетс беше уволнена от работа тази седмица, след като директорът получи снимки, показващи как тя създава съдържание за своя акаунт OnlyFans в училищната тоалетна, предаде "FoxNews".

Представител наTwitter акаунта Libs на TikTok се свързва с Wolf Swamp Road School в Лонгмидоу, Масачузетс, като ги уведомява, че предучилищна учителка на име Брена Пърси изглежда е заснела съдържание за възрастни за своите OnlyFans, докато е на територията на училището. 

Задържаха ръководител на секта за сексуално насилие

Libs на TikTok, чиято цел е да изобличи крайнолеви идеолози в американските класни стаи, предостави на училището снимки от акаунт на OnlyFans, за който се твърди, че принадлежи на Пърси.

На една снимка тя изглежда е публикувала снимка на себе си в училищна баня с открити гърди, а надписът гласи „палава на работа“. 

Уволниха полицайка, имала връзка с шестима колеги (снимки)

Падна ми ченето, не мога да повярвам“, каза секретарката на училището.

Директорът на училището заяви, че Пърси „вече не работи за държавните училища Longmeadow“. Оттогава тя е премахната от секцията за служители на Wolf Swamp Road School на техния уебсайт.

Libs на TikTok туитна за актуализацията на страницата си в Twitter късно в сряда.

Полицай се призна за виновен за 24 изнасилвания и куп други престъпления (снимки)

Предучилищният учител в Масачузетс вече не работи за държавните училища Longmeadow, след като се оказа, че прави съдържание за OnlyFans на територията на училището, става ясно от туита. 

Историята идва по-малко от три месеца, след като учителка по естествени науки в средното училище в Аризона беше принудена да напусне, когато нейните ученици се натъкнаха на порнографските й видеоклипове в OnlyFans. Полицейското управление на град Лейк Хавасу заяви, че е получило анонимен сигнал за учителка от Thunderbolt, занимаваща се с порнография, и на някои от снимките е в класна стая.

Директорка бе бита от учители в София пред погледа на 1000 ученици

В изявление на полицията се казва, че снмките "вероятно" са направени в училищна собственост, което налага разследване дали са били нарушени закони.

Всеки, който наруши правилата за приемлива употреба, може да бъде забранен от платформата OnlyFans, както стана и с профила на въпросната учителка.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм