Омъжена полицайка от американския щат Тенеси и няколко нейни колеги загубиха работата си, след като станаха известни подробности за незаконните им връзки на работното място, съобщи „Дейли стар”.

Меган Хол е заподозряна в сексуални връзки с шестима колеги мъже. Тя разменяла откровени снимки с тях, правила орален секс с двама от тях на територията на полицейското управление, а също и в работно време.

Дисциплинарно производство срещу полицайка, вдигнала скандал на Златна рибка

Нарушенията доведоха до уволнението не само на Хол, но и на нейните партньори по развлечения - офицерът Хуан Луго, сержантите Луис Пауъл и Тай Макгоуън, както и детективът Сенека Шийлдс. Други двама служители, Патрич Малиоко и Лари Холадей, които са заподозрени в незаконни връзки с Хол запазиха званията си, но също бяха уволнени.

Заловиха пияна полицайка след скандал на къмпинг до Созопол

Незаконните връзки се осъществявали в хотелски стаи и в домовете на други служители. Един от инцидентите се случи в лодка, а други в полицейския участък, където Хол и нейните колеги работеха. Приключенията излязоха наяве, след като местният кмет Джейсън Коул получил предупреждение, че Хол прави тройка с Малиоко и съпругата му. Мъжът призна, че е правил секс с Хол повече от веднъж. Полицаят добави, че е видял Хол и Холадей да се целуват, докато гледали футболен мач. Освен това тя целунала съпругата му Ейми, когато разбра, че двойката е с „отворен брак”.

Полицайка стана известна със своя танц по време на прайда в Германия (видео)

Хол, която заяви, че също има „отворен брак” със съпруга си, се съгласи на тройка с двойката Малиоко, въпреки протестите на съпруга си. Освен това Хол заяви, че е правила секс с Пауъл, когато и двамата са били на смяна. Първоначално Пауъл отрече сексуалния контакт с Хол, но каза на разследващите, че всички знаят, че тя има много партньори. По-късно той беше хванат в лъжа и призна, че е правил секс с колежката си.

Холадей също призна, че е правил секс с Хол много пъти, а Макгоуън заяви, че веднъж отишъл Хол с друга жена и е показал гениталиите си.

Полицайката Радева получавала по 2000 лв. месечно, за да прикрива Семерджиев

Колеги на жената разказаха, че са видели пияната Хол да сваля блузата си по време на парти. Преди това Малиоко насила й дал да пие водка, а останалите служители видели това и се опитали да я защитят. Малиоко каза, че се тревожи за психическото състояние на Хол и нейната зависимост към алкохола. Веднъж той видял Хол да опира незареден пистолет в главата си и да натисне спусъка.

Шефът на човешките ресурси в полицейското управление Андрю Патън води разследването и одобри глоби за 8 полицаи заради сексуални контакт по време на работа, сексуален тормоз и лъжесвидетелстване по време на разследването.

Отстраниха временно от длъжност Симона Радева

По-рано беше съобщено, че в американския щат Кентъки съдийка многократно е влизала в интимна връзка със свой подчинен в съдебната зала, в резултат на което загубила работата си. Тя позволила на мъж да свири на китара, да пее и да пие алкохол, докато изпълнявала задълженията си.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм