Полицайка стана известна със своя танц по време на прайда в Германия в началото на юли месец.

81-годишна жена удари седем коли при паркиране

Само за две седмици видео на младата Йозлем Ягмур от Кьолн, танцуваща на песента „I’m coming out“ на Даяна Рос, успява да обикали медии от цял свят и получава над милион гледания.

Първоначално Йозлем дори не забелязва, че я снимат в гръб. Когато приключва нейната смяна, колеги ѝ изпращат видеото, което веднага започнало да набира скорост в социалните мрежи. „Когато чуя хубава музика, започвам да танцувам. Мисля, че няма лошо, тъй като реакциите са положителни“, признава 35-годишната жена пред германски агенции.

„Танцуващата кралица в униформа“ разказва също, че нейните приятели и семейство сега ѝ се подиграват заради внезапната ѝ лоша слава. „Мнозина искат да поемат моето „управление“, но заявява, че обича да танцува и ще използва всяка възможност да го прави и занапред. „Мисля, че трябва да се радваме на работата, която вършим, а във видеото може да видите, че обичам да върша моята.“

Началникът на полицията в Кьолн Фалк Шнабел признава, че е видял видеото и е много доволен от положителните реакции. "Ягмур показа, че харесва работата си. Това е най-добрата реклама за тази професия."

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм