Овен

След четири интензивни седмици ще се впуснете в търсене на приключения, когато в сряда Слънцето навлезе в знака на Стрелец и зоната на разширяване. Независимо дали планирате да пътувате преди празниците или да се запишете на курсове, вие сте готови да отворите живота си за нови и интересни преживявания.

Чувството ви за приключения само се засилва, когато Марс навлезе във вашата зона на разширяване в петък. През следващите няколко седмици ще търсите приключения някъде на голямото, широко пространство, тъй като търсите вълнение в живота си. Това е идеалното време да пътувате, да откривате своята култура и да опитвате нови неща.

Вътрешният ви идеалист също се проявява тази седмица и през следващите няколко седмици ще сте готови да отворите ума си за различни идеи и убеждения. Подхранвайте разширяващия си ум и той може да ви отведе на невероятни места. Свържете се с висшата си същност.

Телец

Листата се променят, както и вие, когато в сряда Слънцето навлезе в знака на Стрелеца и навлезе във вашата зона на трансформация. През следващите четири седмици ще преживеете известно прераждане преди началото на новата година. Не се страхувайте да изгорите някои мостове, докато проправяте своя път.

В петък, когато Марс навлезе във вашата зона на трансформация, ще имате някои големи възможности да промените нещата. Ако има нещо в живота ви, което не работи, ще можете да го промените сега. Макар че настъпващата нова година може да ви се стори като краен срок, не бързайте да предприемате нищо.

Драматичните трансформации продължават в събота. През следващите няколко седмици ще трябва да се освободите от емоционалния си багаж и да преминете към следващия етап в живота си. Това може да бъде разтърсващ момент, затова се осланяйте на близките си, особено за финансова подкрепа.

Близнаци

Сезонът на есенните и зимните романтични романи започва официално тази седмица, когато в сряда Слънцето навлиза в знака на Стрелец и във вашата зона на партньорство. Това е чудесно време да направите скок на вярата във всичките си взаимоотношения; това може да се окаже най-доброто. Просто му позволете да се случи.

"Аз" бързо се превръща в "ние" през следващите няколко седмици, за добро или лошо, когато Марс навлиза във вашата зона на партньорство в петък. Ако връзката ви е щастлива и здрава, можете да преминете на следващо ниво. Ако обаче има проблеми в рая, сега може да се почувствате малко в капан.

Може да намерите сила във връзките, които създавате в събота. Това е чудесно време за развиване на силни връзки, включително лични, романтични и професионални. Сплотете се, преди зимата да ви затрупа със сняг. Почувствайте любовта.

Рак

Продуктивността може да разшири живота ви по различни начини, когато в сряда Слънцето навлезе в знака на Стрелец и в зоната на вашите навици. Тъй като сезонът започва да се променя, вие променяте живота си към по-добро, започвайки с навиците си. Това е чудесно време да действате по предстоящите си новогодишни решения.

Особено като се има предвид, че стремежът ви да промените живота си се увеличава, след като Марс навлезе в зоната на навиците ви в петък, давайки ви тласък на продуктивността. Това е идеалното време да си поставите цели, да планирате тренировки и да се погрижите за хората в живота си, които имат нужда от вас, като започнете със себе си.

Продължавайте да се посвещавате на ежедневните си занимания. През следващите няколко седмици дори най-обикновените действия могат да ви донесат голяма полза. Използвайте сутрешната и вечерната си рутина, за да се заземите и да благодарите за всички малки неща в живота си.

Лъв

Късната есен носи любов и вълнение, когато в сряда Слънцето навлиза в знака на Стрелеца и във вашата зона на удоволствията. През следващите четири седмици ще сте готови да се влюбите във всичко, което ви кара да се чувствате живи. От любовни връзки до творчески проекти и празнична украса - време е да се наслаждавате на живота!

Не се страхувайте да отприщите горещината на изгарящата в вас страст, когато Марс навлезе във вашата зона на удоволствията в петък. Разхождайте се, докато изследвате нови пътища в житейския си път. Бъдете игриви и се забавлявайте! Това е най-прекрасното време от годината.

Творчеството може да бъде дълбоко лечебно за вас. През следващите няколко седмици ще търсите радост във всеки аспект на живота си - от любовта до работата. Правете това, което ви прави щастливи. Животът е твърде кратък, за да бъдете нещастни.

Дева

С наближаването на празниците ще се върнете към корените си, когато в сряда Слънцето навлезе в знака на Стрелец и в зоната на дома ви. Това е сезонът, в който трябва да се съсредоточите върху семейните традиции и мястото, от което идвате. Независимо дали пътувате до дома си за празниците, или започвате нови традиции, разширете определението си за семейство през този сезон.

Домът наистина е там, където е сърцето ви, когато Марс навлезе във вашата семейна зона в петък. През следващите няколко седмици ще копнеете за уюта на дома и дори ще се връщате да посещавате дома от детството си. Въпреки че може да изпитате силни вълни на носталгия, не се застоявайте в миналото.

Това е чудесно време да се свържете с любимите си хора, тъй като през този сезон се грижите за всички. Само не забравяйте да се погрижите и за себе си.

Везни

Сезонът на отпуските наближава бързо и имате много работа, когато в сряда Слънцето навлезе в знака на Стрелеца и се премести в зоната на общуване. Това е чудесно време да разширите интелектуалните и социалните си хоризонти, като се държите резервирани и заети. Само се уверете, че няма да прегорите.

Особено като се има предвид, че ще разполагате с галактически мозък през следващите няколко седмици, след като Марс навлезе във вашата зона на общуване в петък. Мозъчната атака може да доведе до страстни идеи, макар че може да не успеете да ги осъществите. Изказвайте мнението си, но не бъдете прекалено откровени на празничните партита. Повярвайте ни.

Стремежът ви към учене продължава. Ако сте мислили да се върнете в училище или да посещавате някакви курсове, сега е моментът да го направите, защото ще можете да се развивате и да разширявате ума си. Използвайте думите си, за да изградите своя свят.

Скорпион

Наближава сезонът на отпуските, затова помислете какво е наистина важно за вас, когато в сряда Слънцето навлезе в знака на Стрелец и във вашата ценностна зона. Не се вманиачавайте по парите и властта, а разширявайте добротата си към другите чрез прояви на щедрост. 

Уверете се обаче, че държите под око парите си, когато Марс навлезе във вашата зона на ценностите в петък, защото ще е лесно да бъдете прекалено щедри в навиците си за харчене. Това е чудесно време да разширите доходите си и дори да се хванете на втора работа, за да спечелите допълнителни пари.

Също така ще копнеете за комфорт повече от всичко друго. През следващите няколко седмици ще можете да практикувате грижа за себе си, особено когато сте финансово стабилни. Седнете близо до уютен огън, прочетете хубава книга и се отпуснете.

Стрелец

Добре дошли във вашия сезон! В сряда слънцето засиява във вашия знак и през следващите няколко седмици ще имате увереността да завладеете света. Превърнете се в първопроходец, като вървите по свой собствен път през този период на ново начало. Преследвайте целите си. Няма нищо, което да не можете да направите!

Тази увереност само ще продължи, когато Марс навлезе във вашия знак в петък, давайки ви още повече енергия и страст. Ще можете да започнете всяка задача с ентусиазъм и да преживеете нови неща през следващите няколко седмици. Сега нищо не може да ви уплаши и всичко е на една ръка разстояние. Успех!

Не забравяйте да се поглезите в събота. Това е идеалното време за посещение на спа център, масаж или дори за чисто нов гардероб. Все пак това е сезонът на рождения ви ден. Не забравяйте да дадете приоритет на себе си сега. Всичко е за вас!

Козирог

Тъй като сезонът преминава от есен към зима, ще се почувствате рефлексивни, когато в сряда слънцето навлезе в зоната на Стрелец и вашето подсъзнание. Може би ще искате да започнете да спите зимен сън по-рано, докато се оттегляте в себе си, за да разберете по-добре кои сте и накъде отивате. Оставете миналото и продължете напред.

Прекарайте уикенда (и следващите няколко седмици) в хибернация, след като Марс навлезе в зоната на подсъзнанието ви в петък. Този транзит може да изсмуче цялата ви енергия и да ви е трудно да свършите каквото и да било. 

Емоционалните рани могат да бъдат поправени, като се изправите пред някои сурови истини за себе си и за света. Бъдете смели и ще получите сила.

Водолей

Това е най-социалното време от годината за вас. Това е така, защото в сряда Слънцето навлиза в знака на Стрелеца и във вашата социална зона. Това е чудесно време да разширите социалния си кръг, защото ще можете да намерите приятели от всички сфери на живота. Не отказвайте никакви покани. Притежавате добри вибрации и чудесни приятелства.

Това е и сезонът на даването, а идеалистичната ви природа ще ви мотивира да помагате на ближните си, когато Марс навлезе във вашата хуманитарна зона в петък. Общността е дълбоко важна за вас, така че проявявайте активен интерес към нуждите на много хора.

За щастие можете да направите най-много добро с помощта на приятелите си. Наистина е нужно едно село, така че съберете приятелите си, за да организирате доброволчески дейности и да бъдете промяната, която искате да видите в света, плюс да създадете някои спомени.

Риби

Макар че новата година ще започне чак след няколко седмици, вие сте готови да дадете старт на решенията си, когато в сряда Слънцето навлезе в знака на Стрелец и в зоната на кариерата. Имате много амбиции и цели, които искате да постигнете. Съсредоточете се върху репутацията си, за да бъдете забелязани от правилните хора.

Вложете цялата си енергия и страст в целите си, когато Марс навлезе в зоната на кариерата ви в петък. С какво искате да ви запомнят? Това е чудесно време да разширите професионалните си хоризонти, като се запишете на курсове, кандидатствате за работа, започнете бизнес и дори се преместите. Продължавайте да се изкачвате.

Това е и добър момент да актуализирате автобиографиите, мотивационните си писма и профилите си в социалните мрежи. Репутацията ви е всичко в момента, така че се погрижете да я приведете във форма, за да можете да блеснете.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм