Овен

Сезонът ви започва тази седмица, когато Слънцето и Новолунието навлязат във вашия знак съответно в понеделник и вторник. Пролетта е настъпила, както и вие, защото това наистина е периодът на новото начало. Това е съвсем нова глава в живота ви, която можете да напишете по какъвто начин искате.

Друга епоха в живота ви започва тази седмица, когато в четвъртък Плутон навлиза във Водолей и във вашата социална зона. Ще се почувствате по-свързани със света около вас, така че това е моментът да преобразите социалния си живот. Създавайте връзки и желания, докато намирате своето място в света, Овни.

След дълъг период в Близнаци Марс навлиза в Рак и вашата семейна зона в събота и вие се прибирате у дома. Ще останете доста близо до дома, тъй като се фокусирате върху пускането на корени и развиването на силна система за подкрепа.

”Радвам се, че празнуваме заедно днес”. Брус Уилис посрещна рождения си ден, заобиколен от семейството си

Телец

Пролетта започва тази седмица, но вие силно обмисляте да се върнете към зимен сън, когато слънцето и новолунието навлязат в Овен и във вашата зона на личния живот съответно в понеделник и вторник. Потопете се дълбоко в психиката си, като изразходвате енергията си за вътрешна работа, за да можете най-накрая да продължите напред.

Особено като се има предвид, че тази седмица ще настъпят сериозни промени в живота ви, когато Плутон навлезе във Водолей и зоната на кариерата ви в четвъртък. Навлизате в силата си и изграждате репутация за себе си. Време е да си създадете някои сериозни цели за възрастни, докато работите за постижения, които могат да променят живота ви. Предприемете стъпки, за да се превърнете в човека, който искате да бъдете, Телец.

Започнете, като използвате думите си, когато Марс навлезе в Рак и във вашата зона на общуване в събота. През следващите няколко седмици ще бъдете откровени с чувствата си и ще казвате това, което трябва да бъде казано, дори да е малко неприятно.

„Внимание, отрова!“: Как действат токсичните хора и как да се справим с тях

Близнаци

Тази седмица социалният ви живот ще бъде значително подобрен, когато слънцето и новолунието навлязат в Овен и във вашата социална зона съответно в понеделник и вторник. През следващите няколко седмици прекарвайте време с приятелите си както онлайн, така и в реалния живот. Справяйте се с препятствията с увереност и всичко ще се получи.

Вашата ера на открития започва, когато Плутон навлезе във Водолей и вашата зона на разширяване в четвъртък. Този транзит може да донесе нови преживявания в живота ви, които напълно да променят гледната ви точка. Съществува голяма вероятност за висше образование, пътуване или преместване по света.

След месеци във вашия знак Марс се сбогува с вас, когато в събота премине в Рак. Тъй като Марс вече е в зоната на стойността ви, тази пролет ще се съсредоточите върху печеленето на сериозни пари. Това е добър момент да се съсредоточите върху усилена работа, за да напълните дома си с красиви вещи.

Колко пари харчат пияните хора и какво си купуват?

Рак

Това е началото на астрологичната нова година! И вие сте готови да започнете да работите за постигането на някои важни цели, когато Слънцето и Новолунието навлязат в Овен и във вашата зона на амбиции съответно в понеделник и вторник. Време е да поемете инициативата и да се съсредоточите върху репутацията си, докато преследвате това, което искате.

Въпреки това не се определяйте единствено чрез кариерата си, когато Плутон навлезе във Водолей и вашата зона на трансформация в четвъртък. Това е моментът да се потопите в психиката си и да изследвате дълбините си. Балансирайте тъмнината и светлината в себе си, Рак.

След няколко месеца на хибернация и борба с вътрешните ви демони сте повече от готови да обърнете страницата, когато Марс навлезе във вашия знак в събота. Изпълнени сте с енергия и сте устремени към нови начинания. Започнете някои нови страстни проекти, запознайте се с нови хора и се погрижете за себе си през новия сезон.

Лечебната сила на музиката: Как тя влияе върху психичното ни здраве

Лъв

Честита пролет! Ще прекарате новия сезон в много пътувания, когато слънцето и новолунието навлязат в Овен и във вашата зона на разширяване в понеделник и вторник. Това е чудесно време да се впуснете в приключения, открития и да оставите зоната си на комфорт далеч зад гърба си.

Въпреки това, докато се впускате в пътуванията си, следете внимателно важните си взаимоотношения, когато Плутон навлезе във Водолей и зоната на партньорството в четвъртък. Следващите няколко месеца ще ви покажат кой ще бъде важна част от вашия свят. Връзките ще се променят и трансформират, тъй като лесно ще намирате любовници и съперници.

След няколко месеца на общуване насочете тази страст и стремеж към собственото си изцеление, когато Марс навлезе в Рак и вашата зона на изцеление в събота. Практикувайте самоприемане, докато лекувате раните си насаме. Възможно е да се наложи да направите някои жертви в името на висшето си благо.

Най-страхотните места в света за 2023 г., според TIME

Дева

Слънцето и новолунието навлизат в Овен и във вашата зона на трансформация съответно в понеделник и вторник. Пролетта може да бъде период на прераждане, тъй като този сезон ви дава възможност да се развивате. Доверете се на интуицията си по време на многото промени, които настъпват.

Вашият девиз е "Служа", така че сте свикнали да правите жертви. Внимавайте обаче да не жертвате твърде много от себе си, когато в четвъртък Плутон навлезе във Водолей и във вашата зона на продуктивност. През тази епоха ще пречупите своята "перфекционистка" черта, тъй като ще научите, че всеки се проваля в някакъв момент. Не се занимавайте с това. Това просто ви прави хора.

След месеци на усилена работа сте готови да прекарате време с приятелите си, когато Марс навлезе в Рак и вашата социална зона в събота. Това е идеалното време да се запалите по обществените въпроси и да предприемете някакви значими действия. Опитайте се да направите света си по-добро място.

Хю Лори се завръща в продължение на „Доктор Хаус“

Везни

Любовта започва да разцъфтява тази седмица, когато Слънцето и новолунието навлизат в Овен и във вашата зона на партньорство съответно в понеделник и вторник. Това разпалва огъня в отношенията ви и ви помага да срещнете някой нов човек. "Аз" се превръща в "ние" през този сезон, Везни. Наслаждавайте се!

Въпреки това може да ви се наложи да се потрудите, за да запазите искрата, когато Плутон навлезе във Водолей и вашата зона на удоволствията в четвъртък. Любовните връзки са горещи, но също и драмите, и всичко може да се окаже напрегнато. Този транзит може да предизвика бунт във всяка област, но не позволявайте на тази страст да изпепели живота ви.

Време е да положите усилия, за да осъществите целите и амбициите си, когато Марс навлезе в зоната на Рака и кариерата ви в събота. Това е чудесно време да помислите какво искате да постигнете. Не позволявайте дребни неща да накърнят егото ви и да съсипят репутацията ви.

Бащата, прекъснат от децата си в интервю на живо, показа колко са пораснали те (снимки)

Скорпион

Сезонът на пролетното почистване започва, когато слънцето и новолунието навлязат в Овен и зоната на вашите навици съответно в понеделник и вторник. Това е чудесно време да се погрижите за живота си и да освободите място за неща, които могат да ви бъдат от полза. След дългата зима е важно да се съсредоточите върху здравето си, тъй като ставате най-добрият човек.

Особено като се има предвид, че ще се справяте с рани от миналото, когато Плутон навлезе във Водолей и семейната ви зона в четвъртък. Този транзит се фокусира върху дълбоко вкоренени семейни проблеми и откъсване от поколенчески цикли. Научете се как да поправите нещата у дома на физическо и емоционално ниво.

За щастие тази седмица ви дава възможност да се върнете към корените си, за да научите повече за себе си, когато Марс навлиза в Рак и вашата зона на разширяване в събота. Научете повече за вашата култура, Скорпионе, и дори предприемете пътуване, за да разберете откъде идвате.

Телескопът „Джеймс Уеб” засне рядка звездa, 30 пъти пo-гoлямa от Cлънцeтo

Стрелец

След дългата зима пролетта най-накрая е тук, когато слънцето и новолунието навлизат в Овен и във вашата зона на удоволствието съответно в понеделник и вторник. Време е да се позабавлявате, включително и с пролетен флирт. Отново се чувствате като малко дете, така че се забавлявайте и се наслаждавайте на удоволствията от живота. Наслаждавайте се!

Особено като се има предвид, че подходът ви към живота ще започне да се променя, след като в четвъртък Плутон навлезе във Водолей и във вашата зона на общуване. Не се страхувайте да промените плитките мисловни модели, които вече не ви служат. Внимателно четете всички договори, преди да ги подпишете. Можете да ни благодарите по-късно!

Завършете седмицата със страстна нотка, когато в събота Марс навлезе в Рак и вашата зона на интимност. Това е чудесно време да преживеете прераждане и да преобразите живота си към по-добро, особено когато се опитате да се гмурнете в емоционалните дълбини с другите. Не се страхувайте да бъдете уязвими точно сега, Стрелци.

Сборникът с разкази „Трудни любови“ от Итало Калвино

Козирог

Докато пролетта разцъфтява, вие се връщате към корените си, когато слънцето и новолунието навлизат в Овен и семейната ви зона съответно в понеделник и вторник. Това е чудесно време да потърсите начини да излекувате вътрешното си дете, като се съсредоточите върху създаването на безопасно пространство за вашето развитие.

Един от начините да направите това са финансите, които ще бъдат важна тема в следващия етап от живота ви, след като Плутон навлезе във Водолей и зоната на ценностите в четвъртък. През следващите няколко месеца и години ще преразгледате какво наистина цените в живота си, както емоционално, така и материално.

Ако сте прекарали последните няколко месеца в работа върху себе си, Козирог, ще бъдете възнаградени с нови, по-силни взаимоотношения, когато Марс навлезе в зоната на Рака и партньорството ви в събота. Можете да подновите страстта във връзките си, тъй като желаете общуване и сте привлечени от хора, които ви карат да се чувствате пълноценни.

Моноспектакълът "Г-н Ибрахим и цветятя на Корана" на сцената на City Mark аrt сenter

Водолей

Започнете седмицата, като изразите мнението си, когато слънцето и новолунието навлязат в Овен и във вашата зона за общуване съответно в понеделник и вторник. Пролетта може да засади в ума ви нови идеи и положителна енергия, които са готови да разцъфнат. Това е чудесно време за мозъчна атака, посещение на събития и кратко пътуване.

Навлезте в силата си, когато Плутон навлезе във вашия знак в четвъртък. Имате възможност да се превърнете в най-добрата си индивидуалност, Водолеи, така че се освободете от негативните и традиционни мисли, като се превърнете в модел за подражание за другите. Съсредоточете се върху това, което трябва да бъде променено в живота ви, и се преобразете.

След месеци на забавление е време да станете сериозни, когато Марс навлезе в Рак и зоната на вашите навици в събота. Пролетта носи възможности за разработване на нови рутинни практики, които могат да направят живота ви по-добър. Работете усилено и се грижете за другите и те ще направят същото за вас.

Една звезда, изгряла от приют за бездомни: Историята на Хали Бери (снимки)

Риби

Предвид наближаващия данъчен сезон може да се окаже, че работите по-усилено от обикновено, когато Слънцето и Новолунието навлязат в Овен и във вашата зона на ценностите съответно в понеделник и вторник. Работете усилено сега, за да имате добри спестявания за лятото. Намерете истинската стойност в себе си.

Четвъртък отключва много дълбок период за вас, когато Плутон навлиза във Водолей и зоната на подсъзнанието ви. Това бележи период на промени в живота ви, тъй като дълбоко вкоренени части от психиката ви излизат на повърхността. Неочакваните събития могат да извадят на показ най-доброто (и по-лошото) от вас, Риби. Прекратете този кармичен цикъл и Вселената ще ви възнагради.

След месеци на зимен сън пролетта събужда радостта ви, когато Марс навлиза в Рак и във вашата зона на удоволствията в събота. Следващите няколко седмици ще бъдат изпълнени със страст, похот и забавления, тъй като ще се съсредоточите върху доброто прекарване на времето.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм