"Толкова се радваме, че можем да ти честитим днешния ден", написа Мур под клипа, в който Уилис се усмихва, танцува и духа свещи на 68-ия си рожден ден.

В чест на 68-ия рожден ден на Уилис в неделя бившата му съпруга Деми Мур публикува домашно видео в Инстаграм, на което семейството - включително съпругата му Ема Хеминг Уилис и децата му - пеят сърдечно изпълнение на "Честит рожден ден" около торта със свещички.

Брус Уилис е диагностициран с деменция

Уилис изглеждаше възхитен от мелодията, усмихваше се и пляскаше с ръце във въздуха, докато семейството му се радваше. След това той духна свещите за рождения си ден на фона на ентусиазирани аплодисменти, последвани от викове: "Хип-хип, ура!".

"Честит рожден ден, BW! Толкова се радвам, че можем да празнуваме заедно днес", написа Мур под видеото. "Обичам те и обичам нашето семейство. Благодаря на всички за любовта и топлите пожелания - всички ги усещаме".

Съпругата на Брус Уилис помоли папараците да не му подвикват на улицата (видео)

Видеото от неделното празненство е първото, което семейството публикува от него, откакто сподели диагнозата на актьора - фронтотемпорална деменция.

Припомняме, че миналия месец стана ясно, че Брус Уилис има фронтотемпорална деменция. За това съобщи неговото семейство в социалните мрежи. Миналата година той беше диагностициран с афазия, което засегна говора му. 

Джуди Денч прекратява кариерата си заради тежко заболяване

“За съжаление, затрудненията в комуникацията са само един от симптомите на болестта, пред която е изправен Брус. Въпреки че това е болезнено, е облекчение най-накрая да има ясна диагноза”, гласеше изявлението на семейството му.

За хората под 60 години това е най-честата форма на деменция и тъй като поставянето на диагнозата може да отнеме години, вероятно е много по-распространена, отколкото подозираме. Днес няма лечение за болестта - реалност, която се надяваме да се промени през следващите години, добавиха те.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм