Помните ли интервюто на живо по BBC, в което две деца и майка им се появиха в кадър и разсеяха интервюирания си баща? Видеото се разпространи скорострелно в социалните мрежи. Братът и сестрата, които станаха известни, след като провалиха интервюто на баща си преди шест години, се появиха отново, вече пораснали.

През 2017 г. Робърт Е. Кели – професор по политически науки в Националния университет Пусан, участва в интервю на живо за Би Би Си за импийчмънта на южнокорейския президент Пак Гън Хе, когато тогава 4-годишната му дъщеря Марион, а след това 9-месечният му син Джеймс неочаквано влязоха в домашния му офис, припомня People.

Сборникът с разкази „Трудни любови“ от Итало Калвино

Докато интервюто течеше, Марион танцуваше в стаята и си играеше с играчка. А баща й се опитваше да я държи на разстояние. След това малкият Джеймс се претърколи на проходилката и за финал майката нахлу в стаята, докато интервюто все още се провеждаше.

Този ценен момент, който вече има 54 милиона гледания в YouTube, завърши с извинение на Кели, тъй като децата му все още се чуваха и извън стаята.

Какви са ползите от медитацията и осъзнатостта?

Празнувайки шестата годишнина от интервюто, в Туитър Кели предостави актуална информация за семейството си, като шеговито се нарече „таткото на Би Би Си“.

Хората често питат мен и съпругата ми какво е да станеш внезапно известен в интернет. Предимно беше забавно, а понякога и странно“, сподели Кели година след интервюто през 2017 г.

Тъй като работата става по-гъвкава поради смартфоните, супер леките лаптопи, облака и т.н., тя все повече ни следва у дома“, добави Кели.

„Благословени сме и развълнувани!“: Линзди Лоън обяви, че очаква първото си дете

Върша голяма част от работата си от домашния си офис, включително повечето от телевизионните ми изяви. Много от коментарите, които получихме, бяха от родители, които са имали подобни преживявания, като например да се заключват в банята, за да не могат децата им да прекъсват интервю."

Тези реакции бяха положителни и съпричастни. Бяхме много трогнати от тях“, сподели той. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм