Българските депутати определиха като трудна отиващата си 2022 година. Пред Дарик народните представители отчетоха редицата затруднения, пред които се изправи страна ни. А за новата година си пожелаха преодоляване на политическата криза и редовен кабинет.

Топ 10: Какво четохте най-много в darik.bg през 2022 година?

Обобщава Мариела Чепелова:

Като година на предизвикателства определи 2022 съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков, отчитайки войната в Украйна и различните кризи, пред които се  изправи страната ни. Според Петков началото на новата година няма да е лесно.

2022 година: Прелюдия към новия световен ред

Според Христо Иванов през новата година най-после ще се формира кабинет, въпреки че не е ясно дали ще е в този парламент или в евентуален следващ:

От „Български възход“ остават с надеждата, че има вариант за редовно правителство.  Александър Иванов коментира:

За 2023 г. лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов изрази надежда управлението на страната да се постави в нови релси, като на преден план да е българският национален интерес. А дали ще има редовен кабинет, по думите му зависи от следващите парламентарни избори:

Делян Добрев от ГЕРБ изрази надежда през новата година да няма предсрочни парламентарни избори:

А дали 2023 година ще ни донесе още от същото или ще ни изненада – предстои да видим.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм