"Модата ми даде много. Доста интересна професия е, отвори ми много врати за пътуване. Научи ме на дисциплина и работа с екипи. Но винаги съм обичала музиката. Много естествено се случи този преход. Имат общо двете неща. Особено сега, когато снимахме клипа на "Chet Baker", трябваше да вляза в ролите на актриса, модел и музикант", сподели пред Дарик радио певицата Ива Янкулова - YVA.

Новата й песен е заедно с групата "Молец". YVA разказа, че много време е работила по нея: "С Иван Ланджев, който е авторът на текста се запознахме още преди четири години в академията за творческо писане "Заешка дупка". Харесахме взаимно това, което правим. Попитах го дали мога да използвам стихотворението му "Chet Baker", защото исках да напиша музика към него. Той беше много щастлив и ми се довери напълно. 3 години аз адаптирах стихотворението, то е отрязано, свършва доста трагично."

До края на другата  година иска да издаде втория си албум. Тя посочи, че ще има колаборации и със сигурност ще включи поне една песен с Илко Биров. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм