На 6 юни (вторник) 2023 г. във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. „Свети Мина“, ж.к. „Връбница“ 1 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

  • ул. „Мартина падина" от ул. „Бакърено шосе" до ул. „Свети Мина".

Къде в София няма да има вода в понеделник?

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бакърено шосе“ на кръстовището с ул. „Мартина падина“.

На 6 юни (вторник) 2023 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Народно хоро“, кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

  • ул. „Народен герой“ от ул. „Букет“ до ул. „Драгоман“
  • ул. „Проф. Михайло Парашчук“ от ул. „Драгоман“ до ул. „Народно хоро“
  • ул. „Драгоман“ от ул. „Народен герой“ до ул. „Иван Радоев“.

Питейната вода в Добрич е с влошено качество, показват взетите проби

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Драгоман“ на кръстовището с ул. „Народен герой“.

На 6 юни (вторник) 2023 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Христо Ботев“, с. Мрамор се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

  • ул. „Христо Ботев“ между ул. „Александър Стамболийски“ и ул. „Пламък“.

След обявеното бедствено положение: Ситуацията в Берковица се нормализира

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ на кръстовището с ул. „Александър Стамболийски“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, уточняват от "Софийска вода".

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм