На 13 март (понеделник) 2023 г. във връзка с монтаж на водомер в ж.к. „Резиденшъл парк“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ж.к. „София парк“, к-с „София парк Вилас“, ж.к. „Геритидж парк“, в.з. Малинова долина, ул. „Панорама София“, ул. „Олимпийска“ и района между ул. „Витошки камбани“, ул. „Полски бряст“, ул. „Трилистник“ и ул. „Д-р Емил Илиев“.

Кои са най-честите нарушения при проверки на хранителни вериги и заведения

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Д-р Емил Илиев“ на кръстовището с ул. „Рачо Петков Казанджията“.

На 13 март (понеделник) 2023 г. във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. „Шипка“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

ул. „Шипка“ от ул. „19 - ти февруари“ до ул. „Париж“

ул. „Париж“ от ул. „Оборище“ до бул. „Цар Освободител“, (Българска патриаршия - Синодална палата, Посолство на Австрия и Централен Военен клуб).

Александър Шпатов: Основната функция на МОЧА е да се гради митът за второто ни освобождение

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Оборище“ на кръстовището с ул. „Париж“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството sofiyskavoda.bg.

Георги Милков: Светът стана по-натоварен, по-забързан и по-еднакъв

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството sofiyskavoda.bg дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм