Музикалната индустрия винаги е била арена, на която изпълнителите се стремят да оставят своя отпечатък и да завладеят сърцата на слушателите. В този си стремеж рок групите са се превърнали в едни от най-влиятелните и завладяващи музикални сили.

Петър Петров от „Нотна стойност“ ви призовава: Направете си собствена група

Jackett

Сред тези изгряващи звезди е и групата Jackett, чийто наскоро издаден дебютен албум "Stand Your Ground" привлече значително внимание. Имаме удоволствието да подкастваме с талантливите членове на Jackett, Петър и Радо, в подкаста на darik.bg "Всичко е наред, само подкаствам", за да се потопим в техния път и създаването на забележителния им първи албум.

Даниела от “Гласът на България” за darik.bg: Сцената е моето вкъщи

Музикалният стил на Jackett може да се опише като синтез от алтернативен рок, гръндж и пънк влияния, примесени със сурова енергия и мелодични рифове. Те вграждат своята визия във всяка нота, създавайки звук, който е ясно изразен и носи в себе си посланието на рок музиката от миналото, настоящето и наелектризиращото очакване на бъдещето.

Димитър Панев за Darik.bg: Дарик е мое семейство

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм