Съществуват личности, които съчетават множество таланти и страсти, създавайки нещо уникално и вдъхновяващо. Ива Руснакова е редактор, преводач, литературен творец и фотограф. Нейният живот и творчество се преплитат в изключително интересен и разнообразен начин.

Благодарение на страстта си към литературата и художественото писане, Ива следва своята интуиция и завършва славянска филология в Софийския университет "Св.Климент Охридски", както и курсове по културен мениджмънт с който развива професионалните си умения в областта на управлението на изкуствата и историята на техния произход.

Ива Руснакова

И сега е време за малко игра думи. Ако един пишещ човек има нужда от творческо убежище и време, какво словосъчетание би произлязло от това? Точно така, заглавието на последния роман на Георги Господинов. Какво е общото между нашия гост и този писател? Ива просто решава да черпи опит от източника на модерната българска литература и успешно преминава образователните курсове на Господинов, кадето млади писатели могат да отключат и развиват своя потенциал. 

Отново един "Естествен подкаст" със вдъхновяващ събеседник. Насладете му се!

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм