Ако направим анкета с въпроса: “Чували ли сте за Вели Георгиева?”, повечето от запитаните ще отговорят положително, а останалите от свян просто няма да си признаят, че знаят за нея.

“Всичко е наред, само подкаствам”: Вели Георгиева

Лесно ли се опровергават стереотипи и табута в едно не толкова толериращо алтернативните създатели общество. Всъщност, засега такава алтернатива на Вели не е имало на територията на страната ни.

На приказки, хората са доста либерални, но ежедневието и “живия живот”, закостенялостта, снобизмът и лицемерието си властваст доста силно. Тези зли сили нямат място в нашия епизод. В един напълно естествен подкаст формат, Вели показва кой е човекът зад видеоклиповете, как не избягва неудобните въпроси и хейтърите не я притесняват. 

В този епизод зрители и слушатели имат възможността да надникнат отвъд обичайните рамки и да се докоснат до теми, които обикновено се обграждат като табу. Подкастът продължава да предоставя платформа за интересни разговори, като със сигурност гостуването на Вели Георгиева добави още едно измерение към богатата колекция от епизоди.

Пред водещия Георги Сарафов Вели споделя, че обожава работата си, не се срамува, че има OnlyFans профил, и твърди, че е горда със себе си.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм