Мария Маринова-Makaya е една от най-автентичните певици на рок, гръндж и поп музика, до които ще имате възможността да се докоснете. Тя казва нещата такива, каквито са, без капчица престореност или снобизъм. Не много артисти могат да се похвалят със същите качества, талант и искреност.

Всичко е наред, само подкаствам - Makaya

Изпълнението на песента "Flowers" и признанието на Майли Сайръс са само едни от многото емблематични моменти, които я поставят в съвременната популярна култура. Творецът, както е казал Боб Дилън, трябва да е в постоянно състояние на създаване и вдъхновение и Мария е един от тези светли примери. 

Композирането и звукозаписът на музика за Makaya са процес, който изпълва с радост и смисъл нейния живот. Всяка песен е история, която тя споделя със света, и нейната цел е да докосне сърцата на хората, да ги вдъхнови. Тя вярва в силата на изкуството да изгражда връзки между хората и да предизвиква емоции, които са вечни и универсални. 


 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм