Какво е Scrum и Agile? Как функционират те и дали са толкова страшни в действителност? Въпреки че и двете обикновено се използват взаимозаменяемо, всъщност са различни концепции, които революционизират начина, по който работят екипите за разработка на софтуер. Боряна Йосифова владее тези методологии до съвършенство и ще сподели по интересен начин как работят те.

Всичко е наред, само подкаствам - Боряна Йосифова

Облъчва ли ни здравеопазването: Две рентгеноложки със “снимка” на системата

Но ежедневието ни днес не е само алгоритми, социални мрежи и чатботове. Животът ни няма да е интересен и изпълнен с адреналин, ако я няма музиката на рок великаните от KISS. Освен владетел на дигиталните технологии, Боряна е и супер фен на легендарните музиканти. Тя ще ни разкаже за приключенията си в Европа и невероятното концертно преживяване.

Мария Мутафчиева и „Мери Бойс Бенд“ ни призовават: Не спирайте да мечтаете

Ако сте се чудили дали позитивната нагласа, амбицията и положените усилия се отблагодаряват, оставете всички грижи досега. С лъчезарна усмивка и стоманена увереност, Боряна е един от чудесните примери. Насладете се на поредния епизод от поредицата “Всичко е наред, само подкаствам”!

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм