Колко музикални групи са се задържали творчески и на сцена за цели 30 години, без да се пръснат и всеки да поеме своите познати и непознати улици? Както в България, така и по света те могат да бъдат лесно изброени. Едно е да не спираш да създаваш, но напълно друг момент е да бъдеш обичан от своята публика, да я вдъхновяваш и да си образът, който я кара де не спира да мечтае.

Актрисата Поля Йорданова по darik.bg: Случвало се е на представление лаптопът да се ъпдейтва

Мария Мутафчиева

Даниела от “Гласът на България” за darik.bg: Сцената е моето вкъщи

Мария Мутафчиева и групата “Мери Бойс Бенд” са едно от тези светли доказателства. Поезията на Мария, вплетена в мелодичността на групата, успява да създаде песните, които се превръщат в личен химн на съвременното ни поколение. На 10-и февруари предстои юбилеен концерт “Мария Мутафчиева - 30 години на сцената”.

Димитър Панев пред Darik.bg: Най-добрата черта на Самуил Петканов е хубавата му жена

Мери сподели интересни детайли покрай организацията на концерта, произхода на идеите и вдъхновението за легендарните композиции, които са създадени чрез музика, поезия и любов. Още в началото ни обещава и следващ подкаст епизод, в който ще ни представи новия си албум. Той предстои да излезе и се казва “Не спирай да мечтаеш”!

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Darik.bg на живо:

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм