Даниела Николова, която е една от претендентите в “Гласът на България”, разказа във “Всичко е наред, само подкаствам” на darik.bg какви страхове са я спирали досега да участва в реалити формата. Основният ѝ страх е свързан с това, че според нея трябва да се даде път на младите. А себе си определя като “голяма”.

Димитър Панев пред Darik.bg: Най-добрата черта на Самуил Петканов е хубавата му жена

“Аз обичам да пея, да се раздавам”, добави тя и уточни, че не се чувства добре да бъде оценявана на сцената, тоест, в своето “вкъщи”. 

“На предварителните кастинги, когато бях в една стая с трима човека, се притеснявах много. Понякога на сцена ми е по-комфортно, отколкото пред близки хора”, каза още Даниела.

Тя разкри, че сестра й също пее и ѝ се иска да направят дует, но сестра ѝ все още има свои притеснения за подобен проект. 

Властелините на литературната култура Темз и Антон #самоподкастват

Артистичният ѝ псевдоним е ДаниАН. Той идва от малкото ѝ име  и инициалите на бащиното име и фамилията на Даниела. Тя е от Ямбол. Израснала е в семейство, в което няма професионални музиканти, но всички до един пеят страхотно.

Андрей, който е известен в цял свят и създава игри за хардкор геймъри

“Закърмена съм с любов към музиката. Тя за мен е начин на живот… Начин да изразяваш себе си и да общуваш”, разкрива за себе си тя.

Иво Райчев за пътя от „Балкантурист“ до Дарик радио

Даниела призна, че нейният идол е Марая Кери, но в Ямбол е участвала в група "Сарказъм", заради която ѝ се е наложило да премине към Sepultura. Тя разкри още, че обожава кънтри, но във всеки стил музика може да намери нещо, което да й хареса. 

* Епизодът е записан точно във вечерта, в която започна “Гласът на България”. 

Още интервюта слушайте в подкаста “Всичко е наред, само подкаствам” на платформите  Spotify, Soundcloud Anchor.fm и Google Podcasts

Следете и YouTube канала ни.

Най-актуалното от деня е на страницата ни във Фейсбук

Следвайте ни и в Инстаграм