Не всеки актьор може да се похвали, че е бил награждаван с престижната награда “Икар”, когато е започнала кариерата му. Отличието се връчва само до първите три официални излизания на театрална сцена.

Даниела от “Гласът на България” за darik.bg: Сцената е моето вкъщи

При актрисата Поля Йорданова случаят не е такъв. Тя е доказателство за това как комбинацията от талант, страст и отдаденост към професията биват забелязани и ценени. Поли е автентична и супер лъчезарна, споделя за това как е започнал творческият ѝ път, без да спестява добрите и лошите аспекти на състоянието на изкуството в България.

В подкаста "Всичко е наред, само подкаствам" тя разказа, че се е случвало лаптопът, който е нужен по време на представлението, да започне да се ъпдейтва, докато актьорите играят. 

Разкрива, че най-големият ѝ страх е да не си забрави текста. 

Андрей, който е известен в цял свят и създава игри за хардкор геймъри

Най-новият спектакъл, в който тя играе главна роля заедно с актрисата Мартина Пенева, се нарича “Сблъсъкът на Наташите”, по текстове от Ярослава Пулинович - продължение на моноспектаклите “Мечтата на Наташа” и “Аз победих”. Представлението е независим проект, създаден от “SPAM Studios”, където Ана Батева и Стефан Здравески създават авторско изкуство на международно ниво. Театралните награди от чуждестранни фестивали сами говорят за неуморния труд на екипа им.

Хуморът ни държи вменяеми, но държим ли ниe на хумор?

Настанете се удобно и споделете времето си за слушане в компанията на Поля Йорданова. Талантлива и прекрасна актриса, която тепърва започва да покорява сцени, сюжети, театри и филмови продукции! 

“Всичко е наред, само подкаствам” на darik.bg 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм