Комедията е един от най-докосващите жанрове по света. В зависимост от вида си, хумористичното представление може да говори на стотици езици. Какво става обаче, когато стендъп жанрът еволюира в България? Резултатът е качествен хумор и публика, която иска да види още и още от комедианта на сцената.

“Всичко е наред, само подкаствам” - Георги Кючуков

Георги Кючуков за смеха и сълзите

Георги Кючуков, познат още като “Кмета на стендъпа” е първият носител на наградата “Golden Mic” България. Той представя на своята публика едно неподражаемо комедийно шоу. Има шоумени, на които комедията е вроден талант и той е един от тях. 

Какви са основите на подкаста и други полезни насоки за продуциране

Георги Кючуков и Виктор (Киви) Йовчев

Георги ще представи своя нов стендъп спешъл “Не помня” на “Sofia Summer Fest” - външна сцена за разнообразни летни представления, удобни шезлонги на чиста тревна площ, емоция, настроение и време, прекарано с приятели. Това са само част от елементите, които ви гарантират приятно прекарване в една уютна атмосфера. Кмета на комедията ще ви разтърси от смях!

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм