Журналистиката е посвещение, което изисква не само страст и любов към писането, но и дълбоко разбиране на света около нас.

От света на софтуера до вселената на рок музиката: Приключенията на Боряна Йосифова

Със своите анализи, интервюта и репортажи Тодор Пантилеев показва какво мотивира новото поколение журналисти. Те са млади, ентусиазирани и обикновено усещат, когато се опитват да им губят времето или не им предоставят достъп до качествена информация.

Зад кулисите на комедийното шоу: Кой е Кмета на комедията

Началото на Тодор в журналистиката е тясно свързано с неговата академична подготовка в областта на международните отношения. Стремежът му да разбере сложността на света и динамиката на международната политика го подготвят да разбира събитията и да ги представя обективно пред публиката си.

Какви са основите на подкаста и други полезни насоки за продуциране

С внимание към детайлите и стремеж към разбирането, Тодор се превръща в гласа на младото поколение, което търси информация и анализи. А те не само образоват, но и вдъхновяват да се мисли извън зададените рамки. Той продължава да развива своя журналистически подход и да проследява събитията от значение за обществото.

Протестираща от “Възраждане” към репортер на Дарик: Вие продавате националния интерес

Какво е да те подгонят на протест на “Възраждане”, какво се случва “зад кулисите” на Народното събрание и има ли инфлация там, или се е позабавила? Ял ли е от прословутото депутатско кюфте и още любопитни истории - вижте и чуйте от подкаста с водещ Георги Сарафов.

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм