В първата част на предаването, госпожа Кръстева представи иновативния си продукт – чаши за кафе, които могат да бъдат консумирани. Тя сподели за предизвикателствата при маркетинга, тъй като се изисква време, хората да променят навиците си при пиене на кафе. Стана дума и за екологичния аспект и за „зелената революция”. За финал, госпожа Кръстева отбеляза, че комбинацията от „изобретател и бизнес-човек“ е ключова за успеха на един стартъп.

Банките в Обединеното кралство ще връщат пари на жертвите на измами

Лари Бийл

Във втората част на „Нови хоризонти с Лили”, се осъществи традиционната връзка по Скайп с американския финансист Лари Бийл в Сан Франциско, Калифорния. Той представи интересен материал на тема „Защо сънят не е загуба на време!”. В него той спомена за важността на съня, като биологичен регулатор и проблемите, които произлизат от недостига му.

Изкуствен интелект е помогнал за създаването на последната песен на Бийтълс

„С други думи, прекарването на една трета от живота ни в леглото може да изглежда като загуба на време, но сънят е най-важното нещо, което правим всеки ден.” Заключи американския финансист.

Като музикален фон звучаха изпълнения на кънтри-певеца Кевин Уелч от неговия едноименен дебютен албум, излязъл през 1990 година.

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм