В първата част на предаването, господин Арнаудов разказа за най-новите си проекти, сред които е кампанията „България те иска”. Той спомена, че на есен престои среща във Виена с българи, които живеят там и биха искали да се завърнат. Като цяло, гостът отбеляза, че тенденцията е все повече българи да се прибират у дома. Стана дума и за успешното му партньорство с Иван Христов, което продължава вече 25 години. За финал Андрей Арнаудов спомена и за мащабен кино-проект, върху който работи – филм за футболната легенда Гунди.

Камелия Тодорова пред Дарик: Държавата не защитава качествената музика

„Нови хоризонти с Лили” 

Във втората част на „Нови хоризонти с Лили”, се осъществи традиционната връзка по Скайп с американския финансист Лари Бийл в Сан Франциско, Калифорния. Той представи интересен материал на тема „Изкуственият Интелект захранва NASDAQ с $5 трилиона”. Става дума за това, че акциите на компанията са се повишили, благодарение на инвестиции в изкуствения интелект. Оказва се, че инфлацията, рецесията и войната в Украйна, не въздействат толкова силно на компаниите, които оперират в сферата на изкуствения интелект. Въпреки съветите на експерти в инвестициите, да бъдем внимателни при работа с такива акции, трендът е в положителна посока.

Теодора Димова пред Дарик: От 111-метрова височина президентът показа на чии интереси реално служи

Като музикален фон звучаха изпълнения на кънтри групата „The Mavericks” от техния албум Best Of излязъл през 1999 година.

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм