Овен

Започнете седмицата с грижа за себе си, когато слънцето в Дева се противопостави на Нептун в Риби във вторник. Въпреки че искате да правите жертви, за да помогнете на другите, лесно можете да загубите себе си в процеса. Силните граници са ваши приятели в момента.

Вашата упорита работа се отплаща, когато слънцето влезе в тригон с Плутон в Козирог в сряда. Това е страхотен ден за вашата кариера, защото можете да получите признание за вашите усилия и дори да спечелите нещо за постиженията си. 

След това „аз“ бързо се измества на „ние“, когато слънцето влезе във Везни и вашата зона на партньорство в петък. Равноденствието може лесно да ви помогне да се влюбите и да се сдвоите в отдадена връзка. Следващите няколко седмици са подходящо време за сключване на сделки, подписване на договори и правене на любов вместо война.

Телец

Може да се наложи да танцувате в ритъма на собствения си барабан, когато слънцето в Дева се противопостави на Нептун в Риби във вторник. Днес бихте могли да третирате някои от така наречените си „приятели“ по грешен начин. Не променяйте себе си, само за да направите другите щастливи.

Продължете да следвате собствения си път, когато слънцето влезе в тригон с Плутон в Козирог в сряда, което ви прави готови да се впуснете в приключение. Следването на вашата страст и удоволствие може да доведе до някои невероятни открития.

Особено след като следващите няколко седмици ще бъдат много продуктивни, след като слънцето навлезе във Везни и вашата зона на навици в петък. Това е чудесен момент да установите рутина, която може да промени живота ви към по-добро. Използвайте тази енергия, за да помогнете на другите - нов колега, семейство, дори непознати. Разпространете това добро настроение!

Близнаци

Може да се разкъсвате между грижата за себе си и отиването на работа, когато слънцето в Дева се противопостави на Нептун в Риби във вторник. Докато сте фокусирани върху постигането на целите си, може да се почувствате пренатоварени и имате нужда от почивка. Балансът е истинският ключ към успеха, Близнаци.

Особено след като домът ще бъде там, където е сърцето ви, когато слънцето влезе в тригон с Плутон в Козирог в сряда. Това е чудесен ден да подредите къщата си и да я направите сигурно място, където да свалите бдителността си. Нека хората, които ви обичат, се погрижат за вас.

Равноденствието има възможността да донесе удоволствие в живота ви, когато слънцето навлезе във Везни и вашата зона на творчество в петък. Готови сте да се влюбите през следващите няколко седмици. Използвайте креативността си, за да планирате забавни срещи през есента. 

Рак

Може да ви е трудно да видите цялата картина, защото сте обременени от собствените си мнения по дадена тема, когато слънцето в Дева се противопостави на Нептун в Риби във вторник. Не забравяйте да изслушате всички факти, преди да говорите. 

Ако искате да си партнирате с някого преди началото на новия сезон, моментът да го направите е, когато слънцето тринира Плутон в Козирог в сряда. Независимо дали искате да подпишете договор с бизнес партньор, или да започнете есенна романтика, сключете сделката сега.

Равноденствието подчертава вашето вътрешно домашно тяло, когато слънцето влезе във Везни и вашата домашна зона в петък. Следващите няколко седмици разкриват вашата носталгична страна, докато мислите за миналите забавления на Хелоуин. Използвайте това време, за да създадете нови есенни традиции и да почетете стари такива с любимите си хора.

Лъв

Може да ви е трудно да разделите мечтите от реалността, когато слънцето в Дева се противопостави на Нептун в Риби във вторник, защото вашият мечтан живот не се вписва в реалния ви бюджет. Ще трябва да се придържате към реалността, или парите ви може да изчезнат.

Ако искате да имате хубави неща, ще трябва да работите, за да спечелите тези пари, когато слънцето влезе в тригон с Плутон в Козирог в сряда. Това е страхотно време, за да отделите няколко допълнителни часа или да поемете странична работа, за да постигнете целите си. Малко умно бюджетиране и силна работна етика ще помогнат.

Нов сезон означава нови начини да бъдете заети с ярки идеи, когато слънцето влезе във Везни и вашата комуникационна зона в петък. Обмислете забавни идеи за призрачния сезон и съберете приятелите си, за да разрешите всички проблеми, които ви се изпречат.

Дева

Има голяма вероятност да започнете тази седмица с раздяла, когато слънцето във вашия знак се противопостави на Нептун в Риби във вторник. Този аспект може да ви накара да осъзнаете, че партньорът ви не е човекът, за когото сте го мислили. Останете верни на себе си и продължете напред, ако трябва.

Съсредоточете се върху това да се чувствате добре, когато слънцето влезе в тригон с Плутон в Козирог в сряда. Това е чудесен момент да превърнете удоволствието и креативността си в основен приоритет. Забавлявайте се, като отидете на някакво шоу или създадете изкуство.

Въпреки това, не прекалявайте. Ще се съсредоточите върху навиците си за харчене през следващите няколко седмици, след като слънцето навлезе във Везни и вашата стойностна зона в петък. Може да ви е трудно да изберете инвестиции или да контролирате импулсивните си разходи. Не забравяйте да намалите скоростта и да претеглите всички възможности, преди да вземете решение.

Везни

Не се насилвайте да бъдете твърде продуктивни, когато слънцето в Дева се противопостави на Нептун в Риби във вторник. Може да не върви добре, защото се чувствате малко преуморени. Помислете за отделяне на личен ден, за да изчистите ума си и да се излекувате, преди сезонът да започне.

Всъщност, помислете за семейния уют, когато слънцето тринира Плутон в Козирог в сряда. Това е страхотно време да украсите за Хелоуин и да направите вашето пространство възможно най-празнично. Превърнете дома си в сигурно убежище.

Добре дошли в есента, Везни! Вашият сезон официално започва, когато слънцето влезе във вашия знак в петък. След сложното лято сте готови да оставите всичко зад гърба си и да прегърнете новия сезон с нов себе си. Преоткрийте себе си, като създадете нов стил, срещнете се с нови хора и започнете нови проекти. 

Скорпион

Може да не се забавлявате много с вашите така наречени „приятели“, когато слънцето в Дева се противопостави на Нептун в Риби във вторник. Всеки може да не е съгласен относно групова дейност, защото всеки иска да върши своите неща. Не се страхувайте да откажете, ако не се забавлявате.

Не забравяйте да говорите за себе си, когато слънцето влезе в тригон с Плутон в Козирог в сряда. Използвайте социалните си връзки, за да ви помогнат да изразите мнението си. Това е добър ден да използвате социалните медии, за да изразите мнението си и да бъдете чути.

След стресиращо лято мислите за зимен сън малко по-рано, когато слънцето влезе във Везни и вашата подсъзнателна зона в петък. Балансирайте външния и вътрешния си живот и научете кога имате нужда от почивка и кога трябва да бъдете социални. Твърде много изолация може да е пагубна.

Стрелец

Не се страхувайте да объркате нещата, когато слънцето в Дева се противопостави на Нептун в Риби във вторник. Не е нужно да следвате пътя на други хора, за да стигнете до целта си. Придобиването на репутация, че действате по свой собствен начин, ще ви помогне да постигнете успех.

Особено след като ще ви бъде напомнено за вашата стойност, когато слънцето влезе в тригон с Плутон в Козирог в сряда. Това е добър момент да отстоявате себе си и да се застъпвате за това, което заслужавате.

След дълго лято, вие използвате новия сезон, за да излезете оттам, когато слънцето влезе във Везни и вашата социална зона в петък. Това е добър момент да разширите социалния си живот със забавни есенни дейности, докато се подготвяте за есенния сезон. Сега е моментът да създадете нови приятели и да създадете контакти, които могат да ви помогнат по пътя към величието.

Козирог

Не вярвайте на всичко, което виждате и чувате, когато слънцето в Дева се противопостави на Нептун в Риби във вторник. Дори след ретроградността все още има изобилие от дезинформация. Би било лесно да сбъркате фактите, така че помислете добре, преди да отворите устата си.

Разширяването на ума ви може да доведе до овластяване, когато слънцето влезе в тригон с Плутон във вашия знак в сряда. Готови сте да преследвате това, което наистина искате, от ново приключение, през пътуване, до повишение. Не се страхувайте да мислите мащабно.

След натоварено лято, вие сте готови да се захванете за работа и да се върнете към целите си, когато слънцето навлезе във Везни и вашата зона на кариера в петък. Това е чудесен момент да се съсредоточите върху публичния си имидж, докато създавате репутация за себе си. Работата в екип ще ви помогне да постигнете целите си.

Водолей

Имате голямо личностно израстване, когато слънцето в Дева се противопоставя на Нептун в Риби във вторник, но докато растете, нещата, които са били важни за вас, може вече да не са. Добър момент е да се откажете от това, от което не се нуждаете, и да продължите напред.

Средата на седмицата е страхотно време за дълбоко лечение, тъй като слънцето е в тригон с Плутон в Козирог в сряда. Това е подходящ момент да погледнете раните от миналото си и да се освободите от тази болка завинаги. Вие не сте същият човек, който сте били някога.

Училището ще започне отново през следващите няколко седмици, след като слънцето влезе във Везни и вашата зона на разширяване в петък. Но ние не говорим за традиционно образование. Готови сте да разширите ума си и да се научите да опитвате нови неща, като се срещате с нови хора.

Риби

Изглежда, че може да има проблеми в рая, когато слънцето в Дева се противопостави на Нептун във вашия знак във вторник. Вие и вашият партньор може да не сте на една и съща страница, когато става въпрос за вашите мечти. Ако и двамата искате различни неща в живота, може би е време да седнете и да се запитате накъде води това.

За щастие, ако успеете да се справите с този труден период, когато слънцето тринира Плутон в Козирог в сряда, връзката ви ще стане по-силна. Можете да започнете да виждате бъдеще заедно. Време е да подобрите живота си.

Докато се движим от светлината към тъмнината, ще откриете, че вашият свят се променя и се подготвяте да трансформирате живота си, когато слънцето влезе във Везни и вашата зона на трансформация в петък. Това е страхотен момент да направите някои необходими промени.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм