Стивън Туич Бос е оставил предсмъртно писмо в мотела, намеквайки за предизвикателства, пред които е бил изправен в миналото, и е включил телефона си в самолетен режим, преди да се простреля, според доклади.

Двусмислената бележка е оставена на мястото на самоубийството на 40-годишния мъж, само на миля от дома му, съобщи Дейли Мейл, като се позова на TMZ.

„Ще запазя последния танц за теб“: Туич от шоуто на Елън Дедженерис се самоуби

Бос, дългогодишен изпълнителен продуцент на шоуто на Елън Дедженеръс, се настанил в Oak Tree Inn в Енсино около 10.30 сутринта в понеделник.

Той бил намерен мъртъв в банята на стаята на следващия ден, след като не освободил стаята.

Според TMZ той е превключил телефона си на самолетен режим, за да не може никой да се свърже с него.

Елън Дедженерис: Сърцето ми е разбито

Съпругата на Туич, Алисън Холкър, се свързала с полицията в Лос Анджелис във вторник, за да съобщи за изчезването му, като обяснила, че той си е тръгнал без да каже и дума дума ден по-рано и не отговарял на обажданията й, съобщи TMZ, позовавайки се на източници от правоприлагащите органи.

Холкър е категорична, че не е имало кавга или спор, които да предизвикат напускането му, и каза, че липсата на контакт с него била изключително нехарактерна.

„Ти напусна света твърде рано“. Почина синът на Тина Търнър

Полицията посетила Холкър в семейния дом за кратко претърсване за някакви улики за изчезването му - но скоро след това било получено обаждане на 911 от близкия мотел, където камериерката е открила Бос мъртъв от огнестрелна рана.

Говорител на полицията в Лос Анджелис отказа да коментира въпроса пред Дейли Мейл.

Американски лекар, обвинен в изнасилване на упоени жени, се самоуби

40-годишният Бос и 34-годишната Холкър имат три деца: Зая, на 3, Мадокс Лорел, на 6, и Уесли Рене, на 14, който е от предишната връзка на Алисън, но е осиновен от Стивън.

Алисън Холкър и Стивън Бос   /Снимка: Getty Images

В Холкър отдаде почит към Бос в прочувствено изявление - каза, че ще "запази последния танц" за него - преди да посрещне разплакани членове на семейството в дома им в Енсино.

Takeoff “отлетя” на 28 години: Рапърът беше убит

„С огромна мъка в сърцето трябва да споделя, че съпругът ми Стивън ни напусна. Стивън освети всяка стая, в която влезе. Той ценеше семейството, приятелите и общността преди всичко. Той беше гръбнакът на нашето семейство, най-добрият съпруг и баща и вдъхновение за своите фенове. Да се ​​каже, че е оставил наследство, би било подценяване и положителното му въздействие ще продължи да се усеща. Сигурна съм, че няма да мине ден, в който да не почетем паметта му. Молим за разбиране и спокойствие в този труден момент за мен и особено за нашите три деца. Стивън, обичаме те, липсваш ни и ще запазя последния танц за теб", написа Алисън Холкър.

Пребитата съпруга от Пловдив е с отстранен далак, спукано тъпанче и ребра

Бос първоначално стана известен като участник в проекта на MTV The Wade Robson Project. През 2008 г. той се състезава в четвъртия сезон на So You Think You Can Dance, където завърши на второ място. По-късно той се завърна в шоуто като All-Star и отново през 2022 г. като съдия.

Той се присъедини към Елън като DJ през 2014 г., където стана любимец на феновете. През 2020 г. Дедженерис го назначи за изпълнителен продуцент на шоуто.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм