Стивън Туич Бос почина на 40-годишна възраст, след вероятно самоубийство, съобщи Independent. Бос беше най-известен като прочутия диджей в шоуто на Елън Дедженерис.

Съпругата му Алисън Холкър потвърди смъртта му в изявление в сряда (14 декември), като написа:

„Ти напусна света твърде рано“. Почина синът на Тина Търнър

С огромна мъка в сърцето трябва да споделя, че съпругът ми Стивън ни напусна. Стивън освети всяка стая, в която влезе. Той ценеше семейството, приятелите и общността преди всичко. Той беше гръбнакът на нашето семейство, най-добрият съпруг и баща и вдъхновение за своите фенове. Да се ​​каже, че е оставил наследство, би било подценяване и положителното му въздействие ще продължи да се усеща. Сигурна съм, че няма да мине ден, в който да не почетем паметта му. Молим за разбиране и спокойствие в този труден момент за мен и особено за нашите три деца. Стивън, обичаме те, липсваш ни и ще запазя последния танц за теб."

„Ще запазя последния танц за теб“: Туич от шоуто на Елън Дедженерис се самоуби

Във вторник (13 декември), според TMZ , Холкър е посетила полицията в Лос Анджелис, за да съобщи, че Бос необичайно е напуснал дома си без колата.

Изданието съобщава, че полицейското управление по-късно е отговорило на обаждане за стрелба в хотел в Лос Анджелис, където са намерили Бос мъртъв от очевидно самопроизведен изстрел.

Американски лекар, обвинен в изнасилване на упоени жени, се самоуби

Смъртта му все още чака допълнително разследване от съдебния лекар на полицията в Лос Анджелис.

А ети как Елън Дедженерис коментира новината:

Елън Дедженерис: Сърцето ми е разбито

„Ще запазя последния танц за теб“: Туич от шоуто на Елън Дедженерис се самоуби

Бос първоначално стана известен като участник в проекта на MTV The Wade Robson Project. През 2008 г. той се състезава в четвъртия сезон на So You Think You Can Dance, където завърши на второ място. По-късно той се завърна в шоуто като All-Star и отново през 2022 г. като съдия.

Takeoff “отлетя” на 28 години: Рапърът беше убит

Той се присъедини към Елън като DJ през 2014 г., където стана любимец на феновете. През 2020 г. Дедженерис го назначи за изпълнителен продуцент на шоуто.

Бос остави три дечица: Зая (3 г.) Мадокс (6 г.) и Уесли (14 г.).

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм