Водещата Елън Дедженерис написа, че сърцето й е разбито, след като по-рано стана ясно, че Стивън Туич Бос почина на 40-годишна възраст, след вероятно самоубийство. Бос беше най-известен като прочутия диджей в шоуто на Елън Дедженерис.

„Ще запазя последния танц за теб“: Туич от шоуто на Елън Дедженерис се самоуби

Елън Дедженерис: Сърцето ми е разбито

Елън Дедженерис. Снимка: БГНЕС

Съпругата му Алисън Холкър потвърди смъртта му в изявление в сряда (14 декември), като написа:

Елън Дедженерис: Сърцето ми е разбито

Стивън Туич Бос. Снимка: Getty Images

„С огромна мъка в сърцето трябва да споделя, че съпругът ми Стивън ни напусна. Стивън освети всяка стая, в която влезе. Той ценеше семейството, приятелите и общността преди всичко. Той беше гръбнакът на нашето семейство, най-добрият съпруг и баща и вдъхновение за своите фенове. Да се ​​каже, че е оставил наследство, би било подценяване и положителното му въздействие ще продължи да се усеща. Сигурна съм, че няма да мине ден, в който да не почетем паметта му. Молим за разбиране и спокойствие в този труден момент за мен и особено за нашите три деца. Стивън, обичаме те, липсваш ни и ще запазя последния танц за теб." Бос остави три дечица: Зая (3 г.) Мадокс (6 г.) и Уесли (14 г.).

„Ти напусна света твърде рано“. Почина синът на Тина Търнър

Елън написа още: “Туич беше чиста любов и светлина. Той беше моето семейство и аз го обичах с цялото си сърце. Ще ми липсва. Моля, изпратете вашата любов и подкрепа за Алисън и за красивите му деца - Уесли, Мадокс и Зая”.

Бос първоначално стана известен като участник в проекта на MTV The Wade Robson Project. През 2008 г. той се състезава в четвъртия сезон на So You Think You Can Dance, където завърши на второ място. По-късно той се завърна в шоуто като All-Star и отново през 2022 г. като съдия.

Елън Де Дженерис спира токшоуто си след 19 години на екран

Припомняме, че прословутото шоу на Елън спря през май месец 2021 година. Дедженерис обмисляла решението няколко години. На 11 май тя информирала екипа за плановете си настоящият сезон на шоуто да бъде последен.

“Дива енергия и въплъщение на добротата”. Почина 25-годишният син на Тим Рот

"Творческите личности постоянно трябва да се изправят пред предизвикателства - това шоу е страхотно и забавно, но вече не е предизвикателство", каза телевизионната водеща пред "Холивуд рипортър".

След тежка катастрофа: Ан Хечи едва ли ще оцелее

През 2018 г. пред в. "Ню Йорк таймс" Дедженерис споделя, че съпругата й, актрисата Порша де Роси, я насърчавала да сложи край на натоварената си работа по 180 предавания годишно, но брат й и ръководството на "Уорнър" я убеждавали да продължи да прави шоуто. Тогава тя взела решение да подпише договор за още три години.

Певецът Арън Картър е открит мъртъв

През лятото на 2020 година в социалните медии бе подета кампания с призив телевизионната водеща да се оттегли от популярното си токшоу след съобщения за враждебна и токсична работна среда за служителите на снимачната площадка.

"Шоуто на Елън де Дженерис" е отличено с над 60 награди "Еми".

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм