Рони Търнър, синът на легендарната певица Тина Търнър , почина. Той беше на 62, предаде "People".

Съпругата на Рони, френската певица Афида Търнър, потвърди смъртта на съпруга си в публикация в Instagram , която го нарече "истински ангел" и нейния "най-добър приятел".

Направих най-доброто до края този път, не можах да те спася. Обичам те от... 17 години, това е много, много лошо и съм много ядосана. Брат ти Крейг и баща ти Айк Търнър и Алин са в рая. Сега и ти си при тях“, написа тя в публикацията. 

„Много повече от тази диагноза съм“: 8 знаменитости с ХИВ

Афида, която се омъжи за Рони през 2007 г., имаше предвид смъртта на по-големия му брат Крейг, който се самоуби през 2018 г. Бащата на Рони, Айк Търнър, почина през 2007 г., докато леля му, сестрата на Тина, Алин Бълок, почина през 2010 г.

Тина Търнър също отдаде почит на сина си, споделяйки изявление в социалните медии заедно със своя черно-бял портрет.

„Simply the best“: Тина Търнър се превърна в кукла Барби

Рони, ти напусна света твърде рано. В скръб затварям очи и мисля за теб, любими мой сине“, написа тя.

Говорител на полицейското управление на Лос Анджелис потвърди пред PEOPLE, че служителите са отговорили на адреса на Търнър в Енсино, Калифорния в 9:40 сутринта за разследване на смърт на мъж.

Говорителят не можа да потвърди самоличността на мъжа.

Тина Търнър продаде правата върху музикалния си каталог

TMZ , който първи съобщи новината, каза, че човекът, който се е обадил на 911, е казал, че Рони има проблеми с дишането и в крайна сметка е спрял да диша. Въпреки опитите да бъде спасен, той беше обявен за мъртъв на място от реагиралите парамедици.

Изпълнителката на "Proud Mary" се отказа от американското си гражданство през 2013 г. и живее в Европа с германския си съпруг Ервин Бах от 1995 г.

Документален филм за Тина Търнър беше представен на Берлинале

Рони беше завършен музикант като родителите си и свиреше в група, наречена Manufactured Funk. Той имаше също малка роля в биографичния филм на майка си от 1993 г. What's Love Got to Do with It.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм