Бившата любовница на Джони Деп, актрисата Елън Баркин, свидетелства срещу него в съда заради делото му срещу Амбър Хърд. Тя говореше за неговия алкохолизъм и агресия и заяви, че веднъж той е хвърлил бутилка вино по нея.

Баркин, която се срещаше с Деп няколко месеца през 1990 г., заяви във видео показания, записани през 2019 г., че докато са били заедно, актьорът е злоупотребявал с алкохол и наркотици.

Коя е адвокатката на Джони Деп, приковала вниманието на медиите?

„Той през повечето време беше пиян“, каза тя.

Освен това актрисата посочи, че Джони Деп е бил много ревнив: „Той винаги контролираше къде отивам, с кого отивам. Веднъж получих драскотина по гърба, което го ядоса много - каза, че се е появила след като съм спала с друг”, каза тя и добави, че подобни коментари били ежедневие.

Баркин си спомни друг инцидент - по време на сбиване с приятелите си Деп хвърлил бутилка вино по нея. Самият Деп отрече тези обвинения и каза, че Баркин просто е била обидена от него.

Амбър Хърд призна, че не е дарила 7 милиона долара след развода си, както обеща

По-рано бившата му годеница, актрисата Дженифър Грей, известна от филма „Мръсни танци”, също проговори завръзката си с Джони Деп. Тя каза, че в началото всичко в отношенията им е било наред, но след това той станал мрачен, подозрителен и много ревнив. Грей отдала това на факта, че актьорът не бил доволен от кариерата си по онова време.

Ден преди това даде показания и Ева Грийн, която работи с Джони Деп на снимачната площадка на филма "Dark Shadows" през 2012 година. Горе-долу по същото време той започва да се среща с Амбър. Ева Грийн подкрепи актьора и каза, че не се съмнява в победата му.

След седмица пауза продължава делото на Джони Деп срещу Амбър Хърд

„Не се съмнявам, че Джони ще премине през това, запазвайки името си и с красиво, отворено сърце, и животът за него и семейството му ще бъде по-добър от всякога", написа тя в Instagram.

Другите му бивши любовници, включително Ванеса Паради и Уинона Райдър, също подкрепиха актьора.

Съдебното дело на Джони Деп срещу Амбър Хърд

Припомняме, че Деп заведе дело за клевета за $50 милиона срещу бившата си съпруга Амбър Хърд заради статия, в която тя говореше за домашно насилие от негова страна. Обвиненията на Хърд му костваха кариерата - старите договори бяха прекратени, а нови проекти не му се предлагаха.

Междувременно в интервю за "Таймс" Джери Брукхаймър, който е продуцентът на поредицата „Карибските пирати”, не изключи в бъдеще Джони Деп да продължи да пресъздава лудия пират Джак Спароу. Досега Деп се е превъплъщавал в него в пет серии, но заради разпрата с Амбър Хърд той бе лишен от тази роля.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм