Малко хора могат да се похвалят със звездната биография и творчески живот, както Орлин Павлов. Певецът споделя интересни моменти от своята кариера, най-вече събитията, които са го вдъхновили и и подтикнали да се занимава с музика.

“Знаех че имам талант, знаех, че пея добре, но се притеснявах от хора”, искрено споделя Орлин. В деня, в който са му предоставили възможност да посещава театрално-музикална паралелка в училище, Орлин е открил мащабите на изкуството. Когато са питали учениците дали има такива, които биха се занимавали с пеене или театър, само Орлин е вдигнал ръка и е изявил желание.

Музикантът споделя както хубавите, така и лошите и скандални моменти от периода, в който творците биват обвинени за победата си в българския избор за представители на “Евровизия”.  Въпреки трудностите хората на изкуството трудно биха се отказали да мечтаят и да създават нови проекти, за да се срещат със своята публика.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм