На 27 март (пoнеделник) 2023 г. във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Д-р Георги Вълкович“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Д-р Георги Вълкович“

ул. „Христо Белчев“ от ул. „Солунска“ до ул. „Уилям Гладстон“

ул. „Ангел Кънчев“ от ул. „Солунска“ до ул. „Уилям Гладстон“ и пл. „Райко Даскалов“.

„Посейте домат на балкона“: 5 забавни неща, които можем да правим в началото на пролетта

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Д-р Георги Вълкович“ на кръстовището с ул. „Ангел Кънчев“.

На 27 март (пoнеделник) 2023 г. във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. „5-ти ноември“, кв. „Горубляне“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Пионерска“ от ул. „5-ти ноември“ до ул. „3-ти май“

ул. „3-ти май“ от ул. „Пионерска“ до ул. „Витоша“

ул. „5-ти ноември“ от ул. „Пионерска“ до ул. „Витоша“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „5-ти ноември“ кръстовището с ул. „Витоша“.

Пролетно почистване на финансите: Съвети за организиране на бюджета

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм