Коалиция "Изправи се БГ! Ние идваме" представи на пресконференция днес листата си в 29 Хасковски МИР, водена от Николай Колев. Аз съм за спазване на законите и те да важат с еднаква сила за всички, категоричен бе Колев, като посочи, че това е мотивът му да се включи в протестите и кампанията сега. Не мога да обещая, че с магическа пръчка нещата от утре ще станат по-добри, ако бъда избран. Но мога да гарантирам, че ще продължа да отстоявам законите да бъдат спазвани, а конкретните проблеми на Хасковския регион- и с лошото качество на водата, и със земите по Параграф 4, да намерят адекватни решения, посочи той.

Един от лидерите на коалицията- адвокат Николай Хаджигенов гостува в региона и коментира актуалните теми- предизборната кампания, заповедта за зелените сертификати, поскъпването на електричеството и необходимите мерки за овладяване на кризата.

Очаквам на предстоящите избори резултатът ни в Хасковския избирателен район да бъде още по-добър и отново да имаме народен представител, посочи той. Като припомни, че във вота през април и в този през юли имаха избран депутат.

Решението на служебния кабинет за зелените сертификати адв. Хаджигенов определи, като правилна, но закъсняла мярка и бе категоричен, че е против задължителна ваксинация. Той се обяви и против раздаването на компенсации за бизнеса и домакинствата, като мярка за справяне с енергийната криза и посочи, че отлагането с 6 месеца не решава проблема. 

Адв. Хаджигенов посочи още, че лично неговата предизборна програма в тази кампания е от една точка- правосъдие. И бе категоричен, че ще продължи да отстоява това.

Николай Колев и адвокат Николай Хаджигенов чуйте в приложения файл