Предизборни шатри разположиха днес кандидатите за народни представители от  ПП "Има такъв народ" на пл. „Атлантически“ до часовниковата кула в Хасково и по-късно на бул. "България" срещу новата Автогара в Димитровград, където се срещнаха със симпатизанти и отговаряха на техните въпроси.

„Ние сме показали нашата ангажираност по проблемите в регионален и национален мащаб. И това ясно личи от програмата на партията. Разработили сме пълна управленска програма във всички сектори. Нашата битка е за всеки един глас! Важно е да се гласува. Колкото по-голяма е активността, толкова повече относителната тежест на купения вот ще намалее и толкова по-обективно и пълно ще са представени всички български граждани. Ние имаме желание да обясним на хората какво се е случило с преговорите досега и какви са били аргументите ни. Ние сме единствената парламентарно представена политическа сила, която не е отстъпила от позициите и приоритетите си. Показали сме морал, устойчивост и доказана амбиция за промяна.“, каза пред хората водача на листата в 29 МИР-Хасково д-р Силви Кирилов.

„Приоритетно в регионален мащаб трябва да се работи за решаване на проблемите, свързани с водоснабдяването и качеството на питейната вода. Важно е да бъдат създадени условия и среда за подкрепа на бизнеса, за да може да се формират доходи, от които и държавата и хората имат нужда. Ще положим усилия и в сферата на здравеопазването, като достъпност и качество на медицинската помощ. Необходима е сериозна подкрепа в условията на пандемията, в която живеем в момента. От ПП „Има такъв народ“ имаме желание и амбиции да поддържаме непрекъсната връзка с нашите избиратели и предоставяме възможността да задават въпроси, на които да отговаряме и да търсим най-правилните решения по наболелите проблеми.“, допълни още медикът с над 46 години опит в едни от най-престижните здравни структури в страната и народен представител от 45-о и 46-о НС.

„Познавам проблемите на Хасково. Бих искал да се превърне в красив европейски град, където децата ни да учат и да се развиват успешно. Това е нашата дългосрочна кауза. Надявам се все повече хора да остават в родината, а не да търсят алтернатива в чужбина“, заяви областният координатор на ИТН, депутат в 46-о НС и втори в листата Петко Кущирев.

„Околна среда, чист въздух, чиста вода, справяне с отпадъците, устойчиво управление на горите, насърчаване на малките земеделски производители, качествени храни – това са само малка част от политиките, по които работим. Имаме нужната експертиза и воля да стартираме промяна. Надяваме се  да бъде подкрепена от всеки, защото зависи от всички нас да се случи“, добави Силвия Бакърджиева, която е трета в листата за Хаскоовския избирателен район. През мандата на 46-о НС тя бе номинирана за министър на околната среда и водите.

Важно е хората да преодолеят страха и зависимостите, които усетихме при многото срещи, които проведохме в района и да гласуват! А ако са харесали нашата програма, цели и приоритети- нека изберат ПП "Има такъв народ", защото макар и млада политическа сила ние не сме отстъпили нито за миг от принципите си, посочи още д-р Силви Кирилов.

В приложения файл чуйте звукова картина от срещите, д-р Кирилов, Силвия Бакърджиева и какво им поръчаха симпатизанти