„Бургазлии ме накараха още повече да обичам нашия град. След всички срещи, които проведох с тях, искам да кажа, че между бургазлии от центъра и бургазлии от „периферията“ няма разлика. Те са деликатни, различни и вярват, че този град ще става все по-добър!“

Това обяви водачът на листата за общински съветници и кандидат-кмет от „Движение България на гражданите“ Живко Табаков. Днес предиобед той и неговите колеги закриха предизборната шатра на партията до Часовника в началото на булевард „Богориди“.

Щабът на ДБГ е готов с независимия преброителен център, който ще работи в изборната нощ. Той ще бъде уеб приложение, достъпно за Android телефони. В него ще бъде изнасяна информация от протоколите, които ще бъдат получавани от застъпниците на партията.

Ще се помещава на 4 етаж, зала 1 в сградата срещу Водната палата. Ще бъде обезпечен от доброволци, които ще въвеждат информацията. Никой не трябва да се притеснява, че ще изтекат каквито и да било лични негови данни, увери Антон Иванов, ръководител на центъра.

Чуйте Живко Табаков в звуковия файл