За телесна повреда на длъжностно лице са задържани 37-годишен от хасковското с.Узунджово и още трима негови съселяни, съобщават от ОД на МВР. 


В 21 часа снощи автопатрул правил рутинен обход в селото и установил, че в една от къщите звучи много високо силна музика. На собственика на дома – 44-годишен мъж, е било отправено устно предупреждение да намали или спре музиката. 


В 22,16 часа на спешния телефон е подаден сигнал за нарушение на нощната тишина на въпросния адрес. Полицаите отново посетили мястото и констатирали същото нарушение. При вида на служителите на реда собственикът и присъстващите мъже проявили агресия, като заплашили униформените с дървен сап и хвърлили бутилка с алкохол, която рикоширала по входната врата и ударила в предната част на главата единия полицай. От удара той изпаднал за кратко в неадекватно състояние. Откаран е в спешното отделение на хасковската болница, където медиците са констатирали травма на главата с главоболие, световъртеж и гадене. 


В ареста на хасковското управление на полицията са 37-годишният, запратил бутилката и ударил полицая и още трима- на 30г., 40г. и 61г., всички от селото. 


Работата по образуваното бързо производство продължава.