Овен

Докато се подготвяме за зимата, помислете за предварителна работа, за да могат важните ви взаимоотношения да издържат на студа, когато Юпитер навлезе в Дева и зоната на здравето във вторник. Макар че тревата другаде може да изглежда по-зелена, положете усилия, за да дадете на връзката си време и внимание да се развива. Бъдете търпеливи.

Връзките продължават да се подобряват, когато Слънцето се свърже с Меркурий във вашата зона на партньорство в четвъртък. Време е да работите заедно, за да можете да завладеете света (или да решите някои неотложни проблеми). От подписването на договори до получаването на ексклузивност - използвайте чара си и всичко ще се получи.

С наближаването на Хелоуин мислите ви може да станат мрачни и страховити, когато Меркурий навлезе в Скорпион и вашата зона на интимност в неделя. Нетърпеливи сте да говорите за табута и да разкривате мистериите около вас. Това е чудесно време за дълбоки, интимни разговори и за малко палавост.

Телец

Започвате седмицата с игрива нотка, когато във вторник Юпитер навлиза в Дева и във вашата зона на удоволствията. Ако сте свободни, ще се впуснете в опияняващи любовни афери. Дори дългогодишните двойки може да започнат да се чувстват като младоженци. Само не забравяйте да се съсредоточите върху удоволствието, а не върху съвършенството.

Петък носи усещане за продуктивност, когато Меркурий във Везни прави квадратура с Плутон в Козирог. Този аспект може да ви помогне да видите гората откъм дърветата и да разберете по-голямата картина. Разширете визията си, като помислите за практични начини да превърнете мечтите си в реалност. Дервайте!

През следващите няколко седмици мислите ви се превръщат от "аз" в "ние", след като Меркурий навлезе в Скорпион и зоната на партньорството ви в неделя. Независимо дали провеждате интимни разговори с любимия или сключвате сделки с важни партньори, планирайте бъдещето, но все още не поставяйте всичките си карти на масата.

Близнаци 

След дългото лято на игри на терена помислете дали да не се установите и да се обвържете с партньора си, когато Юпитер навлезе в Дева във вторник. Тъй като сърцето ви започва да се усеща все повече като дом, не го превръщайте в къща с призраци, като се опитвате да направите всичко перфектно. 

Самоизразяването може да доведе до голямо удоволствие, когато в четвъртък Слънцето се свърже с Меркурий във вашата зона на творчество. Независимо дали откривате ново хоби, изразявате себе си чрез изкуство или флиртувате с любовник, позволете си да се наслаждавате на живота и да измисляте начини да се забавлявате страховито.

Работете по-умно, а не по-усилено през следващите две седмици, когато Меркурий навлезе в Скорпион и зоната на продуктивността ви в неделя. По време на този транзит ще бъдете по-стратегически настроени за това как да свършите нещата. Съсредоточете се върху усъвършенстването си, за да имате предимство пред конкуренцията. Въпреки това не позволявайте на мислите си да се отклонят към параноята.

Рак

Ако изпитвате чувства към някого, уведомете го за това, когато във вторник Юпитер навлезе в Дева и във вашата зона за общуване. Вече сте планирали съвместния си живот, така че е добре да го запознаете с надеждите и мечтите си. Научаването на езиците на любовта може да ви помогне в дългосрочен план.

Творчеството придобива по-дълбок интензитет през следващите няколко седмици, след като Меркурий навлезе в Скорпион и вашата зона на удоволствията в неделя. Този транзит ще ви помогне да се съсредоточите върху следването на вашите страсти - от хобита до идеали. Съсредоточете се върху интелектуалната стимулация, за да създадете живота, който искате.

Въображението е ключът към приключенията, когато в неделя Меркурий прави тригон със Сатурн в Риби, защото сте готови да се забавлявате на Хелоуин. Независимо дали планирате есенно приключение, или работите върху страховит художествен проект, правете това, което ви носи радост днес, и прегърнете възможностите. Наслаждавайте се!

Лъв

Търсите любов, която ви кара да се чувствате сигурни и спокойни, когато във вторник Юпитер навлиза в знака Дева и се премества в зоната на ценностите ви. Особено ако се чувствате по-тревожни от обикновено. Търсете хора, които използват думи на утвърждаване, за да ви изградят. Не използвайте обаче това за повишаване на егото.

Думите ви имат голяма сила, когато в четвъртък Слънцето се съедини с Меркурий във вашата зона на общуване. Затова ги използвайте добре, защото ще можете да омагьосате всеки само с една дума. Това е добър ден за създаване на връзки, за общуване и за обсъждане на вълнуващи проекти.

Умът ви обаче ще се придържа по-близо до дома, след като Меркурий навлезе в Скорпион и в зоната на дома ви в събота. През следващите няколко седмици ще използвате интуицията си, за да вземате важни решения. Това е и чудесно време да се сближите със семейството си и да научите някои дълбоки, тъмни тайни.

Дева

Във вторник, когато Юпитер навлиза във вашия знак, усещането е като за първи път през тази седмица. Независимо дали се влюбвате за първи път, или се свързвате с любимия си на по-дълбоко ниво, всички взаимоотношения се чувстват обновени по време на този транзит. Провеждайте автентични разговори, които водят до сладка отдаденост.

През уикенда се чувствате като майстори, тъй като в неделя Меркурий навлиза в Скорпион и във вашата зона на общуване. Ще можете да балансирате между логиката и емоциите, за да вземате бързи решения през следващите две седмици. Време е да съставите план и да пренесете мислите си на хартия и в действие.

Когато се съмнявате в нещо, говорете, когато Меркурий прави тригон със Сатурн в Риби в неделя. Започването на диалог може да доведе до зрялост и израстване във важните ви взаимоотношения. Пренесете нещата на следващо ниво. Не забравяйте, че никой не чете мисли.

Везни

Има голяма вероятност да анализирате призрака на миналите си връзки, когато във вторник Юпитер навлезе в Дева и в зоната на подсъзнанието ви. Това е чудесно време да разберете какво се е объркало, за да се научите как да го поправите. Не позволявайте обаче търсенето на "перфектната" връзка да ви остави самотни.

За щастие ще имате възможност да изразите себе си ясно и силно, когато в четвъртък Слънцето се съедини с Меркурий във вашия знак. Излезте от сянката и навлезте в светлината. Това е чудесно време да се представите и да си позволите да блеснете. Наслаждавайте се!

В неделя, когато Меркурий навлезе в Скорпион и във вашата ценностна зона, ще сте по-наясно с финансите си. Време е да бъдете по-реалистични по отношение на финансовите си цели. Само че не се вманиачавайте толкова много по парите или притежанията, че да изгубите от поглед общата картина.

Скорпион

Споделените хуманитарни интереси могат наистина да ви доведат до някои важни взаимоотношения, когато Юнона навлезе в Дева и социалната ви зона във вторник. Можете да развиете по-дълбока връзка с любимите си хора чрез вашата отдаденост на социалната справедливост или кампания за промяна. Обичайте своята общност. Връзките, които създавате, ще ви помогнат да направите живота си много по-добър.

Следващите няколко седмици ще ви донесат голям тласък на увереността, след като Меркурий навлезе във вашия знак в неделя. Думите ви притежават допълнителна сила точно сега, така че ги използвайте, за да създадете нови възможности за себе си и да омагьосате някого за власт и удоволствие. Използвайте мистериозната си аура в своя полза. 

Завършете седмицата с изразителна нотка, когато в неделя Меркурий прави тригон със Сатурн в Риби. Подходете творчески към проектите си за Хелоуин и дайте воля на въображението си - от създаването на костюми до издълбаването на тикви. 

Стрелец

Подходящият партньор може да ви помогне да напреднете в кариерата, докато постигате мечтите си заедно, да не говорим за подобряване на публичния ви имидж. 

Ще бъдете готови да създадете мрежа от контакти, когато Слънцето се свърже с Меркурий във вашата социална зона в четвъртък. Очарованието ви ще се прояви с пълна сила, така че това е чудесен ден за срещи с нови хора и за създаване на приятелства. Пригответе се да установите връзки, които могат да повишат статуса ви.

През следващите няколко седмици обаче дръжте картите си под око, след като в събота Меркурий навлезе в Скорпион и зоната на подсъзнанието ви. Това е време за душевно търсене, тъй като ще се потопите дълбоко в мистерията, която сте вие. Помислете дали да не отделите малко време за размисъл, Стрелец.

Козирог

Взаимоотношенията могат да ви помогнат да разширите съзнанието си по положителен начин, когато Юпитер навлезе в Дева и зоната на разширяване във вторник. Посветете се на това да поддържате отворено съзнание, докато общувате с хора от всички сфери на живота. Не се страхувайте да мечтаете за големи неща.

Възможно е да ви е трудно да се изказвате за себе си на работното място, когато Меркурий във Везни прави квадратура с Плутон във вашия знак в петък. Някой в офиса ви се опитва да ви държи настрана от важни срещи. Не оставайте настрана. Говорете и се застъпвайте за себе си.

Продължавайте да мислите за личните си цели, очаквания и стремежи, когато Меркурий навлезе в Скорпион в събота. Това е чудесно време да общувате с приятели и да измислите нови идеи за това как да осъществите мечтите си. Силните съюзи могат да ви помогнат да постигнете обща цел. 

Водолей

Следващите няколко седмици са идеални за създаване на връзки, след като във вторник Юпитер навлезе в Дева и в зоната на интимността. Това може да бъде много уязвим период, в който можете да споделите най-съкровените си чувства с някой друг. Не се опитвайте да направите всичко "перфектно". Говорете от сърце и всичко ще бъде наред.

Чувствате се много амбициозни, когато Меркурий навлезе в Скорпион и зоната на кариерата ви в събота. През следващите няколко седмици ще имате страстта и желанието да завладеете света. Време е да направите някои планове, за да постигнете мечтите си. 

Изложете всичките си карти на масата по време на важна работна среща, когато Меркурий се съедини със Сатурн в Риби в неделя. Независимо дали преговаряте за договор, или провеждате интервю за нова позиция, вярвайте в стойността си и кажете на хората какво точно искате. Може би ще го получите.

Риби

През следващите няколко седмици, след като във вторник Юпитер навлезе в зоната на партньорството и в знака на Дева, вместо да воювате, започнете да обичате. Това е чудесно време да разрешите стари конфликти, като изразите съпричастност и състрадание. Ако сте необвързани, свържете се с някого сега.

Есенните вибрации ще ви накарат да се чувствате ученолюбиви, когато Меркурий навлезе в Скорпион и вашата зона на разширяване в събота. Ако искате да се запишете на курс в колеж или да си потърсите нова работа, сега е моментът да го направите! Не се страхувайте да разширите интелектуалните си хоризонти.

Завършете седмицата продуктивно, когато в неделя Меркурий се съедини със Сатурн във вашия знак. Този аспект ще ви накара да се стремите да си сътрудничите с другите, за да постигнете желания резултат. Останете гъвкави и бъдете отворени да позволите на хората да ви помогнат. Не е нужно да се справяте с всичко сами. Работата в екип прави мечтата успешна.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм