Овен

Овни, празниците наближават и вие имате много работа, особено по време на пълнолунието в Близнаци във вашата комуникационна зона в понеделник. Това е добър момент да приключите с всички задачи, преди нещата да станат хаотични. Също така е чудесно време да отидете на среща на кафе, да разрешите проблеми и да изкарате чувствата си наяве.

С наближаването на края на годината помислете колко далеч сте стигнали, когато Меркурий навлезе в Козирог и във вашата зона на кариерата в петък. Използвайте това като възможност да завършите всички останали решения и да формулирате нови, докато размишлявате върху това, което искате да постигнете.

Въпреки това краят на седмицата няма да е толкова благоприятен за PR, когато в неделя Венера във Везни прави квадратура с Плутон в Козирог. Хората, с които решите да се съюзите, може да ви накарат да се сблъскате със сериозен отпор.

Телец

В началото на седмицата, по време на пълнолунието в Близнаци, което е в зоната на ценностите ви в понеделник, мислите ви са насочени към парите. С наближаването на края на годината помислете как искате да инвестирате (и харчите) парите си в бъдеще. Дори по време на празниците, Телец, не източвайте сметката си преди новата година.

Декември започва с размисъл за това как да разширите хоризонтите си, когато Меркурий навлезе в Козирог и във вашата зона на разширяване в петък. През следващите няколко седмици помислете дали да не се върнете в училище, да посещавате курсове и дори да си потърсите нова работа, преди ретроградният ход да разклати нещата.

Седмицата може да завърши с кисела нотка, когато в неделя Венера във Везни образува квадратура с Плутон в Козирог. Може да ви е трудно да запазите връзката си, когато осъзнаете, че се развивате в различни посоки. Опитайте се да поговорите за това.

Близнаци

В края на ноември ще се чувствате себе си, когато пълнолунието е във вашия знак в понеделник. Близнаци, това е идеалното време да застанете в светлината на прожекторите и да позволите гласът ви да бъде чут. Използвайте тази сила, за да отидете на първа среща, да поемете ръководството на проект или да позволите на хората да опознаят истинското ви лице.

Пригответе се да четете между редовете, когато Меркурий навлезе в Козирог и вашата зона на интимност в петък. През следващите няколко седмици интуицията ви ще получи сериозен тласък, така че използвайте това време, за да прегледате всички договори или документи. Ще успеете да видите истинското значение на всичко, особено преди да настъпи ретроградността.

Завършете седмицата, като направите няколко сделки, когато Меркурий сексира със Сатурн в Риби в събота. Този аспект ви дава възможност да изградите репутацията си чрез връзките, които създавате сега.

Рак

Завършвате ноември с тиха нотка по време на пълнолунието в Близнаци в зоната на подсъзнанието ви в понеделник. Използвайте силата на Луната, за да се справите с проблемите, които сте избягвали, тъй като тайните, които сте се опитвали да загърбите, най-накрая излизат наяве. За да се излекувате, Раци, приемете нещата, които не можете да промените.

За щастие, новият месец носи нови взаимоотношения, когато Меркурий навлезе в Козирог и във вашата зона на партньорство в петък. Не искате да прекарате 2024 г. сами и това е чудесно време както за бизнес, така и за романтични партньорства. Проведете задълбочени разговори, но все още не подписвайте никакви договори.

Ако сте мислили да се върнете в училище, помислете дали да не го разгледате като опция пай, когато в събота Меркурий сексира със Сатурн в Риби. Това е чудесен ден да планирате бъдещето си. Независимо дали това означава да започнете да учите или да придобиете нови умения, намерете наставник, който да ви помогне да се ориентирате.

Лъв

Завършвате ноември в социална насока по време на пълнолунието в Близнаци във вашата зона на приятелство в понеделник. Наслаждавайте се на времето, прекарано с приятелите ви, и на създаването на нови такива по време на празничните партита. Желанията наистина се сбъдват, Лъв, тъй като това, което сте искали през пролетта, най-накрая става реалност.

До края на 2023 г. остават само няколко седмици, така че подредете живота си, когато Меркурий навлезе в Козирог и във вашата зона на продуктивност в петък. Това е време за практично мислене, тъй като работите с други хора, за да свършите нещо. Използвайте самодисциплината, за да развиете по-добри навици за следващата година.

Въпреки това може да ви е трудно да се разбирате с колегите си, когато Венера във Везни образува квадратура с Плутон в Козирог в неделя. Просто няма да можете да се разберете помежду си. Всички тези караници и хаос в груповите чатове могат да затруднят продуктивността ви.

Дева

По време на пълнолунието в Близнаци в понеделник ще ви се отплати да бъдете свой собствен PR екип. С Луната в зоната на репутацията ви ще можете да получите признанието, което търсите. Това е чудесно време да се похвалите със себе си, тъй като влизате в светлината на прожекторите. 

Декември ви носи тласък на творчеството, когато Меркурий навлиза в Козирог и във вашата зона на творчеството в петък. Това е идеалното време да намерите нови и интересни начини да изразите себе си, докато се наслаждавате на последния месец на 2023 г. Това е и чудесно време да си намерите партньор.

Завършете седмицата с романтична нотка, когато в събота Меркурий сексира със Сатурн в Риби. Това е чудесно време да проведете онзи разговор "какво сме ние?" без никакъв страх. Дайте воля на въображението си, докато мислите за следващите стъпки.

Везни 

Завършете ноември със забавление и приключения по време на пълнолунието в Близнаци във вашата зона на разширение в понеделник. Това е чудесно време да разширите хоризонтите си и да използвате наученото през тази година, за да подобрите живота си. От дипломирането до сбъдването на мечтите - готови сте да преминете на следващо ниво.

С навлизането в сезона на отпуските е време да се заемете с всички тези семейни въпроси, когато Меркурий навлезе в Козирог и вашата домашна зона в петък. Може да се наложи да бъдете семейният оправяч, за да се уверите, че всички се разбират. Това няма да е лесно, Везни, затова използвайте дипломатическите си умения в пълна степен.

Особено когато в неделя Венера във вашия знак образува квадратура с Плутон в Козирог, което ще създаде известно напрежение в дома ви. Съществува голяма вероятност за някои наранени чувства и разбито сърце, които могат да преобразят дома ви по неприятен начин. Опитайте се да разсеете напрежението, без да губите себе си.

Скорпион

Завършвате ноември с гореща и тежка нотка по време на пълнолунието в Близнаци във вашата зона на интимност в понеделник. Това е чудесно време да споделите лични подробности от живота си с някого, на когото имате доверие, и да развиете по-близка връзка. Споделянето е грижа, Скорпиони, така че дайте им всичко от себе си. Това може да промени живота ви.

Очарованието ви ще се разгърне с пълна сила през първата половина на декември, когато Меркурий навлезе в Козирог и във вашата зона на общуване в петък. Ще бъде лесно да общувате и да разговаряте с почти всеки, така че използвайте всичките си най-добри шеги на празничните партита. Използвайте това време, за да разрешите дребни проблеми, но запазете по-сериозните неща за 2024 г.

Опитайте се обаче да се държите хладно, когато Венера във Везни образува квадратура с Плутон в Козирог в неделя. Прекалено силното доверие или прекалено бързото разкриване на чувствата ви може да се обърне срещу вас. Не се вкопчвайте!

Стрелец

Започнете седмицата, като преминете на следващо ниво във взаимоотношенията си по време на пълнолунието в Близнаци, което ще бъде в зоната на партньорството ви в понеделник. Това е чудесно време да говорите за това накъде вървят отношенията ви, да подписвате договори и да се обвързвате с важни хора и екипи. Направете го официално, Стрелец.

С наближаването на края на годината използвайте това време, за да въведете ред във финансите си, тъй като в петък Меркурий навлиза в Козирог и във вашата зона на ценностите. Ще можете да помислите практично за парите и как те наистина могат да се съобразят с вашите ценности. Не позволявайте на притежанията ви да ви владеят.

Завършвате седмицата с рокади, когато в неделя Венера във Везни прави квадратура с Плутон в Козирог. Възможно е да се скарате с приятел, тъй като ще осъзнаете, че имате напълно различни ценности и нужди. Ревността към успеха и парите може да доведе до разрив.

Козирог

Започнете новогодишните си решения малко по-рано по време на пълнолунието в Близнаци в зоната на вашите навици в понеделник. Тази луна ви дава вълни на продуктивност, защото можете ясно да видите какво работи и какво не работи за вас. Предстоят големи промени, независимо дали сте готови за тях, или не, Козирог.

Приключете 2023 г., като говорите за себе си, когато Меркурий навлезе във вашия знак в петък. Това може да е началото на важен период на ребрандиране за вас, тъй като ще се замислите как да направите добро първо впечатление. Ще имате увереността и чара да се представите на другите, така че направете име за себе си.

Завършете седмицата, като правите планове, когато в събота Меркурий сексира със Сатурн в Риби. Този аспект улеснява изпипването на детайлите преди края на годината. Финализирайте всички големи планове и изразете точно това, което искате.

Водолей

Започнете седмицата, като се отдадете на празнични забавления по време на пълнолунието в Близнаци във вашата зона на удоволствието в понеделник. Тази луна може да ви помогне да се почувствате отново като малко дете, така че се насладете на някои от любимите си дейности през тази много забавна нощ. Забавлявайте се!

Особено след като може да искате да се успокоите, когато Меркурий навлезе в Козирог и зоната на подсъзнанието ви в петък. През последните седмици на 2023 г. ще правите дълбок самоанализ, докато измисляте следващия си ход. Чувствате се като в зимен сън и се съсредоточавате, така че това може да е самотно време, Водолей. Опитайте се да си простите и да продължите напред.

Прекарайте уикенда в личен разговор с някого, който държи на вас, когато в събота Меркурий сектира със Сатурн в Риби. Това също е добър момент да поставите граници и да споделите това, което е наистина важно за вас.

Риби

Започвате седмицата с уютна нотка по време на пълнолунието в Близнаци във вашата домашна зона в понеделник. Използвайте тази лунна енергия, за да прекарате качествено време с любимите си хора, докато разговаряте на чаша горещ шоколад и украсявате пространството си. Наслаждавайте се на това да бъдете с хората, които обичате.

Особено след като Меркурий навлезе в Козирог и във вашата социална зона в петък. Ще се чувствате изключително общителни, така че прекарайте следващите няколко седмици с приятелите си. Готови сте да се свързвате с другите - от създаване на контакти до наслаждаване на празнични дейности. Мислете за надеждите и мечтите си, докато се подготвяте за новата година, Риби.

Това е сезонът на даването и вие вече сте напред в играта, тъй като помагате на хората около вас, когато Меркурий сексира със Сатурн във вашия знак в събота. Това е чудесен ден да се заемете с доброволческа и благотворителна дейност във вашата общност, за да помогнете на нуждаещите се.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм