Овен

Започнете октомври със сериозна работа. Не се страхувайте да говорите за амбициите си и работете усилено, за да бъдете забелязани. Усилията ви ще говорят сами.

След почти безкраен период на ретроградни вражди най-накрая сте готови да заровите томахавката, когато Меркурий навлезе във Везни и във вашата зона на партньорство в сряда. Време е да поработите върху всички проблеми, които все още ви преследват, и да установите дипломатически връзки, докато се учите да правите компромиси. Сключете мир, а не война.

Екипната работа наистина прави мечтите успешни, когато Венера навлиза в Дева в неделя и се премества във вашата зона на продуктивност. Готови сте да се помирите с колегите си, за да постигнете обща цел през следващите няколко седмици. Използвайте взаимоотношенията си продуктивно, за да постигнете велики неща. Не е нужно да сте самотни вълци.

Телец

Започнете страховития сезон с нестандартно мислене, октомври е чудесен месец да се впуснете в есенни приключения и да позволите на въображението си да ви води към висшата ви същност.

Особено след като ще получите тласък на продуктивна енергия, когато Меркурий навлезе във Везни и зоната на вашите навици в сряда. Тъй като балансирате между практичните мисли и силните чувства, уверете се, че се справяте с взаимоотношенията си с дипломатичен усет. 

След няколко дълги месеца, в които се чувствахте като емоционален затворник, най-накрая сте готови да се забавлявате, когато Венера навлезе в Дева в неделя и се премести във вашата зона на удоволствията. През следващите няколко седмици ще се влюбвате, ще правите сладки есенни занаяти и ще се наслаждавате на любимите си страховити филми. Наслаждавайте се!

Близнаци

Започвате октомври с няколко семейни разправии, семейството ви може да се намесва в целите и амбициите ви. Не им позволявайте, за да можете да живеете собствения си живот. Тези разговори ще бъдат трудни, но те ще ви освободят.

Страховитият сезон разкрива творческата ви страна, когато Меркурий навлиза във Везни и във вашата зона на удоволствията в сряда. Това е чудесно време да планирате забавления за Хелоуин, да правите занаяти и да отидете на срещи на есенна тематика, докато вие и вашите близки празнувате сезона.

След няколко натоварени месеца жадувате за домашен уют, когато Венера навлиза в Дева в неделя и се премества във вашата домашна зона. Подгответе дома си за Хелоуин със страховита украса, но внимавайте да не се съсредоточите толкова много върху създаването на "перфектния" дом, че да пропуснете истинското щастие.

Рак

О, не, Раци! Прекаленото мислене може да доведе до параноя, когато Меркурий в Дева се противопостави на Нептун в Риби в понеделник. Не забравяйте да забавите темпото и да мислите логично, преди да се впуснете в заешката дупка на страховитите мисли.

Домът е мястото, където ще бъдат сърцето и умът ви през следващите няколко седмици, след като Меркурий навлезе във Везни и в зоната на дома ви в сряда. Това е чудесно време да разрешите семейни въпроси и всички да се разбират, за да не се превърне домът ви в къща на ужасите. Това е време за постигане на мир.

След дългия, бурен ретрограден сезон е време да прочистите въздуха във всичките си взаимоотношения, когато Венера навлезе в Дева в неделя и се премести във вашата зона на общуване. През следващите няколко седмици ще имате време за някои задълбочени разговори и ще можете да разберете от какво се нуждаят хората, за да можете да се разберете преди 2024 г.

Лъв

Ужас, Лъвове! Възможно е да имате проблеми с емоционалното общуване, особено ако не можете да се свържете на интелектуално ниво, когато Меркурий в Дева се противопостави на Нептун в Риби в понеделник. Когато разговорът с възглавницата приключи, може да осъзнаете, че нямате много общо с човека, който споделя леглото ви.

След вялостта на ретроградния период от миналия месец умът ви е наелектризиран, когато Меркурий навлезе във Везни и зоната ви на общуване в сряда. Време е да помислите за решения на всички затихващи проблеми, които все още ви преследват. Също така е подходящо време да предприемете пътуване. Забавлявайте се!

След няколко месеца на Венера във вашия знак сте готови да осъзнаете стойността си, когато Венера навлезе в Дева в неделя и се премести във вашата зона на ценностите. Погледнете интроспективно какво цените и какво искате от себе си и от живота си.

Дева

Започвате октомври със страстна нотка, когато във вторник Меркурий във вашия знак прави тригон с Плутон в Козирог. Независимо дали започвате нов творчески проект, или каните някого на среща, използвайте този блестящ ум, за да промените света си към по-добро. И не забравяйте да се забавлявате!

Не бързайте да вземате решения през следващите няколко седмици, след като Меркурий навлезе във Везни и вашата зона на ценности в сряда. От балансирането на бюджета до претеглянето на емоционални решения - това е чудесно време да се съсредоточите върху баланса, докато правите най-добрия избор.

След като няколко месеца бяхте оставени на тъмно, най-накрая сте готови да заблестите в сиянието на сезона, когато Венера навлезе във вашия знак в неделя. След като сте победили всичките си демони в отношенията, вие сте готови за нова любов и преживявания. Пригответе се да покажете най-доброто от себе си на света!

Везни

Тайните не създават приятели и определено не ви помагат тази седмица, когато Меркурий в Дева се противопоставя на Нептун в Риби в понеделник. Ако сте криели нещо важно, помислете дали няма да се изложите, защото тези призраци ще разбулят тайните. Не се оставяйте да ви хванат в лъжа, Везни.

За щастие октомври носи допълнителен тласък на увереността, когато Меркурий навлиза във вашия знак в сряда. Това е чудесно време да направите ослепително първо впечатление и дори да флиртувате. Макар че винаги сте отборен играч, сега е добре да действате в най-добрия си личен интерес. Използвайте чара си разумно.

След дълъг период на общуване сте готови за зимен сън, особено ако ви преследват стари пламъци, когато Венера навлезе в Дева и зоната на подсъзнанието ви в неделя. Използвайте това време, за да заровите миналото и да си позволите да се излекувате. Дайте си достатъчно време за усамотение, без да се чувствате самотни.

Скорпион

Вторник е чудесен ден за социалните медии, когато Меркурий в Дева прави тригон с Плутон в Козирог. Независимо дали решавате проблеми в груповия чат или викате хората в приложенията, не премълчавайте нещата, които ви вълнуват, защото иначе ще ви преследват.

Възможно е обаче да не се чувствате много словоохотливи през следващите няколко седмици, след като Меркурий навлезе във Везни и зоната на подсъзнанието ви в сряда. Време е да навлезете дълбоко в миналото и да разгледате преживяванията си и уроците, които сте научили.

След като сте прекарали месеци в развиване на работните си взаимоотношения, вие сте готови да станете социални, когато Венера навлезе в Дева в неделя и се премести във вашата социална зона. Това е чудесно време да създадете връзки, които ще ви направят щастливи. Използвайте това време, за да изтеглите приложения за запознанства, да се включите в благотворителни дейности или просто да се забавлявате с екипа си на тема Хелоуин.

Стрелец

О, не, Стрелци! Започвате октомври с борба за власт между личните ви амбиции и желанията на семейството ви, когато Меркурий в Дева се противопоставя на Нептун в Риби в понеделник. Може да се наложи да се откъснете от това, което искат другите, и да преследвате това, което наистина желаете.

Чувствате се много социални, когато Меркурий навлиза във Везни и във вашата социална зона в сряда. Създаването на контакти ще бъде лесно, защото можете да заговорите почти всекиго с няколко очарователни думи. Съсредоточете се върху това как да превърнете мечтите си в реалност с помощта на някои съюзници. 

След като прекарахте последните няколко месеца, водени от жаждата за пътешествия, сте готови да се заемете сериозно с кариерата и целите си, когато Венера навлезе в Дева в неделя и се премести във вашата зона на репутацията. Съсредоточете се върху професионалните си взаимоотношения и върху това как можете да използвате остроумието и чара си, за да се издигнете в света.

Козирог

Започвате октомври с нови сили, защото сте в търсене на себепознание, когато Меркурий в Дева се съединява с Плутон във вашия знак във вторник. Това е чудесен ден да поемете по по-малко изминатия път и да научите повече за себе си. Можете да постигнете всичко - от предприемане на пътуване до отстояване на собствената си позиция.

След просветляващото начало сте изцяло делови, когато Меркурий навлезе във Везни и зоната на публичния ви имидж в сряда. Използвайте следващите няколко седмици, за да планирате как да изградите най-добрата репутация за себе си. Установяването на правилните връзки може да остави добро впечатление и да ви помогне да напреднете.

След месеци, натоварени с емоционален багаж, ще позволите на сърцето си да се издигне свободно, когато Венера навлезе в Дева в неделя и се премести във вашата зона на разширяване. Това е време на големи приключения и неочаквано влюбване. Не се притеснявайте, дали ще изберете идеалния маршрут. Просто се наслаждавайте на пътуването.

Водолей

Разговорите ви в леглото могат да станат твърде сериозни, когато Меркурий в Дева се противопостави на Нептун в Риби в понеделник. Не лъжете любовника си, за да получите това, което искате. Това няма да се отрази добре. Да бъдете уязвими и честни може да доведе до големи промени, които ще ви сближат.

Нови приключения ви очакват, когато Меркурий навлезе във Везни и във вашата зона на разширяване в сряда. Направете някои есенни пътувания през следващите няколко седмици преди настъпването на зимата, включително някои пътувания на дълги разстояния. Създайте контакти с хора от всички сфери на живота, тъй като сте отворени към света. Наслаждавайте се!

След лятото на любовта хладният октомврийски въздух може да промени отношенията ви за добро или лошо, когато Венера навлезе в Дева в неделя и се премести във вашата зона на трансформация. Това може да бъде период на романтично прераждане, Водолеи, така че е чудесно време за дълбока интимност. Вижте дали можете да израствате и да се променяте заедно с вашите взаимоотношения.

Риби

Може да ви е трудно да се забавлявате през есента, когато Меркурий в Дева се противопоставя на Нептун във вашия знак в понеделник, особено когато всички спорят. Невъзможността да решите какво искате или необходимостта да направите компромис с визията си може да ви накара да се разгневите. Намерете отново своя глас, Риби.

До сряда ще се превърнете в човешки детектор на лъжата, когато Меркурий навлезе във Везни и във вашата зона на трансформация. През следващите няколко седмици ще ви бъде лесно да разкривате скрития смисъл на думите и мотивите на хората. Оставете интуицията си да ви води.

След като сте прекарали месеци в работа върху себе си и в развиване на добри навици, най-накрая сте готови да се влюбите, когато Венера навлезе в Дева в неделя и се премести във вашата зона на партньорство. Прекарайте остатъка от есента в най-добрия си романтичен живот с някого, за когото ви е грижа. Ако сте сами, няма да е за дълго.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм