Това е човекът, на който винаги можеш да разчиташ. Стабилен и отговорен“. „Строи къщи, храмове, помага на хората, грижи се за своите служители и поема отговорност само за това, което може да изпълни“. „Трябва всичките ни депутати да са като него. За съжаление, в парламента има хора, които нямат и един ден трудов стаж, а Георги може би няма и ден, в който да не е работил“. „Когато има проблем, бързо преценя, какво е нужно да се направи и сам се заема“… 

С тези думи близки, колеги и приятели определиха Георги Кузманов, кандидат за народен представител с преференция 104 от бургаската листа на „Български възход“ с бюлетина 15. Хората, които са избрали да му гласуват доверие на 2 април и го подкрепят обаче днес са много повече.

Бизнесменът, който от дълги години носи отговорност за над 200 служители във фирмата си, подпомага бургаския спорт, и е един от радетелите за пробуждане на живота в българските села и съживяване на малките населени места като зони за развитие на туризъм, социални, здравни услуги и бизнес е уверен, че първата стъпка към политиката е да чуеш, какво мислят хората.

„Радва ме, че все повече мои съграждани споделят моите виждания за развитие на Бургаски регион. По време на разговорите ми с тях в Бургас и областта, усещам подкрепата им за мен и за политиките на Български възход. Получавам и много добри идеи. Проблемите са ясни и те са свързани тясно с цените, кризата, инфлацията, работните места, но най-вече с връщането на достойнството на българското земеделие и на родното село. Все каузи, които от години са лични за мен“, споделя кандидатът за народен представител.

Георги Кузманов в компанията на народната певица Калинка Сгурова и свои колеги

Според него в опасни за страната ни времена, когато все по-осезаемо се усеща нестабилността е граждански дълг да се гласува на изборите. „Няма по-сигурен начин да се справим с инфлацията, от този да заложим на родното производство. Но за да бъде устойчиво то, трябва да се започне от хората. От тези, които искат да се върнат в малките населени места и да правят бизнес. Нека им осигурим условия  - на тях и на всеки дени дребен земеделец и животновъд. Тогава ще усетим и възхода на живата икономика и животът ни ще стане по-добър и страната ни сигурна за инвестиции“, категоричен е Георги Кузманов.

Той вярва, че само с малките, но ясни крачки стабилизиране на стопанството и подобряването на  условията за живот, можем заедно да подредим с усърдие и внимание държавата си.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!