Идеята за песента "Ненаситна", дойде от там, че исках да направя нещо в балкански стил, но повече се докосна до латино жанра и много хора определиха звученето, като до “българско латино“, каза в "Сиеста" по Дарик радио певецът и писател Константин Трендафилов - Папи Ханс.

Текта на песента "Ненаситна"

"Нещата, които аз правя, сигурно се струват провокативни за хората, защото повечето българска музика е „адски беззъба“ и повечето от нашите сънародници се страхуват да говорят за теми, които в цял свят са напълно нормални. Една от тези теми е и тази за секса, която отдавна не е шокираща, но понеже опиваме да сме богоугодни и да се харесаме на псевдоморалистите в България, затова не говорим за секс, а само за любов", на мнение е Папи Ханс.

Новият и старият Папи Ханс

"Нашата средата ме кара да изглеждам като провокатор, а аз не съм, по-скоро бих се определил като леко консервативен. Успях да предам на хората парченца от моята душа, много хора ме заобичаха, защото аз просто обожавам да пиша, да създавам музика и да живея живота си, като го изразявам във всичките му палитри, било той смешен или тъжен", посочи още Константин.

"Старият Папи Ханс беше тласък, който позволи на новия да покаже себе си. Залагам на очакваното и неочакваното, като правя нещата със сърцето си и всеки път е нещо различно", допълни той.

Посланието на „Ненаситна“

"С песента „Ненаситна“ исках да покажа как един мъж си е „намерил майстора“. Идеята за клипа е как аз се женя за едно момиче, което то и роднините й са по-простовати от мен, но накрая се вижда метафората, че това момиче всъщност не е скромно, както изглежда на пръв поглед, а напротив - може да „изяде главата на един мъж“, обясни артистът.

Какви жени харесват днешните мъже?

На въпросът какви жени харесват днешните мъже Папи Ханс отговори: "Мъжете масово харесват жени, които да ги карат да се чувстват, че те са мъжете в компанията. Когато една жена е по-ненаситна от мъжа, те се прибират в ръковинката си".

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм