На 30 май (вторник) 2023 г. във връзка с монтаж на водомер на бул. „Симеоновско шосе“ кв. „Симеоново“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района между:

  • ул. „Арх. Георги Фингов“, ул. „Арх. Иван Данчов“, ул. „Бистришко шосе“, ул. „Хотнешки водопад“, к-с „Витоша вилидж“, к-с „Витоша парк“, к-с „Манастира“, Макси комплекс „Секвоя“.

„След изпуснат телефон по време на селфи“: Източиха 2 милиона литра вода от язовир

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Арх. Иван Данчов“ на кръстовището с ул. „Бистришко шосе“.

На 30 май (вторник) 2023 г. във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Лъчезар Станчев“, НПЗ Дианабад се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

  • ул. „Лъчезар Станчев“ от бул. „Драган Цанков“ до ул. „Лъчезар Станчев“ № 18.

Водата в Канале Гранде във Венеция стана флуоресцентно зелена (видео и снимки)

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лъчезар Станчев“ № 7.

На 30 май (вторник) 2023 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

  • ул. 663 и ул. „Кукуряк“ от ул. 659 до бул. „Монтевидео“. 

Общината съдейства за решаване на проблем с водата на Чинтулово

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга на метростанция „Мизия“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, уточняват от "Софийска вода".

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм