На 7 декември (четвъртък) 2023 г. във връзка с изграждане на водомерна шахта по бул. „Сливница“, кв. „Република“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

  • кв. „Република“, м. Трънска махала и ул. „Банско шосе“ до № 110.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Банско шосе“ на кръстовището с ул. „Земеделска“.

На 7 декември (четвъртък) 2023 г. във връзка с ремонт на спирателен кран по ул. „Купените“, ж.к. „Бъкстон“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

  • ул. „Купените“ от ул. „Александър С. Пушкин“ до ул. „Кота 1050“
  • ул. „Кота 1050“ от ул. „Преки път“ до ул. „Народен певец“ и ул. „Народен певец“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Купените“ на кръстовището с ул. „Александър С. Пушкин“.

На 7 декември (четвъртък) 2023 г. във връзка с подмяна на уличен водопровод по ул. „Бисер“, ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

  • ул. „Бисер“ от ул. „Лозенец“ до ул. „Ралица“ и ул. „Капитан Андреев“ от ул. „Лозенец“ до ул. „Криволак“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Бисер“ на кръстовището на ул. „Ралица“.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм