Младоженци избраха да подкрепят каузата на фондация "Даная" в деня на сватбата си, поставяйки кутия за дарения, чрез която са събрани 635 лева. Това съобщи във Фейсбук Ани Стоянова - основател на фондацията и майка на Даная. 

"От няколко дни се опитвам да напиша този текст. Започвам и не довършвам, защото осъзнавам, че каквото и да напиша няма да е достатъчно", написа тя в социалната мрежа.

"Двамата сияещи Човеци от снимката са Жулиета Величкова и Красимир Александров. Те скоро сключиха брак и имаха прекрасна сватба, защото се обичат, ние от фондация "Даная" също ги обичаме", гласи още постът.

"И не само, защото фондация “Даная” макар и нефизически, присъства на техния най-прекрасен ден, а защото това, че те избраха нашата кауза, е огромна чест и ние я осъзнаваме. Обещаваме, че няма да ги разочароваме и ще работим за по-добро и спокойно бъдеще на децата и семействата. Те дариха на фондацията 635 лева и много, много надежда, от която ние имаме огромна нужда", пише още Ани Стоянова.

Фондация "Даная" се цели към детското здравеопазване, в чийто център е детето, социална система, в чийто център е подкрепата, образование, което ще посее всичко останало.

По думите на Ани Стоянова зад Фондацията стои невероятен екип от заинтересовани и с цел жени.

Ако искате да подкрепите дейността на Фондацията, може да го направите тук:

Титуляр: ДАНАЯ Фондация

IBAN: BG18BPBI79421025666801

Пощенска банка "Юробанк България АД"

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм