На 1-ви юни Бургас ще бъде озвучен от детски смях. На четири зони в града предстоят големи забавления с различни базари, аниматори, класически, модерни и арт детски игри, театър и множество подаръци и изненади. Това е част от мащабната инициатива на вахтен офицер Десислава Димитрова, носителка на титлата „Мисис Бургас“ 2024.

Мисис Бургас 2024 с благотворителна кампания за Деня на детето

Кампанията й за Деня на детето се казва „Нов живот“, а как да се включите в нея и къде можете да заведете детето си в съботния празничен ден, можете да разбере като кликнете ТУК!

#ОсмелиСеДаКажешДа с първо бебе за Коледа

Кампанията й получи огромна обществена подкрепа, а зад реализацията стои искреното желание на най-красивата бургазлийка за 2024 година да предостави повече помощ на семействата, които се сблъскват с горчивата новина, че не могат да имат деца.

Първата двойка, която си каза "Да" в студиото на Дарик вече е четиричленно семейство

„Аз лично преминах през това предизвикателство. Беше много тежко. Исках да избегна инвитро процедурите, защото все пак те са свързани с друг вид опасности. Бях готова да се подложа и на операция. Период, който поставя на изпитание много области от живота. По статистика днес 1/5 от населението ни се бори с такъв проблем - за да прегърне дете в ръцете си. В тези битки понякога човек има риск да загуби приятели, близки, работата си… В моя случай решаваща се оказа вярата ми. И искам да призова хората, които в момента минават през тази криза – да не губят вяра, че чудо може да се случи“.

Това сподели пред Дарик Десислава Димитрова, при която чудото се случва - детенцето й след няколко месеца ще навърши две години. Самата тя е искала да поеме като лична кауза подкрепата за семейства с репродуктивни проблеми много преди да стане коронована красавица.

За каузата, която е в сърцето й, за дисциплината зад сложната й професия и за събитието, което ще зарадва стотици деца на 1 юни, чуйте повече в звуковия файл: